Nogometna akademija NOPO – Legen krenula s radom

Od početka ove godine dosadašnja Škola nogometa NOPO iz Gornje Vrbe dobila je pojačanje u slavonskobrodskoj Školi nogometa Legen. Spajanjem ove dvije škole nastala je Nogometna akademija NOPO Legen koja imao oko 100 polaznika u 5 kategorija. Nakon što su dopušteni treninzi svi treneri u akademiji zaduženi za svoje kategorije krenuli su s radom.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 06.06.2020


 Loše vrijeme i jaka kiša za vrijeme snimanja ove reportaže onemogućila je trening svih polaznika škole s obzirom da su pomoćni i glavni teren bili pod vodom. U Nogometnoj akademiji NOPO Legen složena je križaljka trenera po kategorijama pa tako limačiće vodi Berislav Baričević, a limače Berislav Petrović. Za mlađe i starije i pionire zadužen je Bruno Lucić, dok će s kadetima koja je nova kategorija od nove sezone biti Marijan Leović. Tu je kao vanjski suradnik stalni član prve postave Marsonije Karlo Baričević.

U ovoj skraćenoj sezoni stariji pioniri NOPO - Legen igrali su Ligu Brodsko – posavske županije, dok su u istom natjecanju bili i mlađi pioniri koji su imali rezultat iznad svih očekivanja.

Limači NOPO – Legen koje vodi Berislav Petrović natjecali su se u Međužupanijskoj ligi Brod / Požega te su i oni odigrali samo jesenski dio prvenstva.

Već sada na treninzima treneri su sve uzraste rasporedili po godištima u kojima će igrati od jeseni kada im počinje nova sezona. Velika želja Nogometne akademije NOPO Legen je nastup u Prvoj Kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje.

Osim dječaka u Nogometnoj akademiji NOPO – Legen su trenutno i 2 djevojčice i to sestre  Iva i Maja Zirdum. Svi polaznici dolaze iz 9 naselja, dok ih je najveći broj iz Gornje Vrbe i Slavonskog Broda, a ostali su iz: Brodskog Varoša, Ruščice, Klakara, Oprisavaca, Stružana, Gornje Bebrine, Zadubravlja i Bickog Sela.

 

Zadnje vijesti

Više od stotinu ugostiteljskih objekata iz 11 županija sudjeluje u Danima Okusa hrvatske tradicije

Prošli tjedan 33 prometne nesreće s dvije teže i 15 lakše ozlijeđenih osoba

31-godišnjakinja osumnjičena za počinjenje šest kaznenih djela krađe

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO / FOTO

Krešine riječi "kroz voljeni grad geslo ljubavi buja" zaživjele na 13. memorijalu "Ostat ću mlad"

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

Novih 9,4 milijuna kuna iz programa ruralnog razvoja za ulaganje u tovno govedarstvo u Slavoniji

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti