Nogometaši Željezničara i Slavonca iz Bukovlja odigrali 1:1

Nogometni klubovi nastavljaju s odigravanjem prijateljskih pripremnih utakmica. Tako su se na Stadionu „Stanko Vlainić – Dida“ sastali domaći Željezničar koji je sedmoplasirana ekipa u natjecanju Međužupanijske lige Brod / Požega i jesenski prvak u istom prvenstvu Slavonac iz Bukovlja. Na kraju nije bilo pobjednika te je završilo 1:1.

Autor: Brodportal | Datum objave: 26.02.2020
 U prvenstvu su nogometaši Željezničara jedini poraz na svom terenu doživjeli upravo od jesenskog prvaka iz Bukovlja. Sada su Ljubičasti i Crveni odigrali zanimljivu pripremnu utakmicu u kojoj su bliže pobjedi bili igrači trenera Gabrijela Crnkovića s obzirom da kod 1:1 nisu realizirali kazneni udarac. Osim toga za Željezničar u ovom susretu nisu nastupili: Matej Dubac, Lukas Kovačević, Ivan Krijan, Antonio Perković, Ivan Luketić, Bruno Velikanović, Luka Janković te Filip i Toni Mrvelj. Kod Slavonca nije bilo: Mirka Kruljca, Igora Bratanića, Danijela Martića, Slavena Topića i Mateja Gačića.

Prvi su do vodstva došli gosti iz Bukovlja za koje je u 9. minuti strijelac bio Stjepan Jandrlić nakon proigravanja Tomislava Rose. Željezničar je do poravnanja došao u 36. minuti kada je Marko Mišković iskoristio pogrešku gostujuće obrane za 1:1. Veliku prigodu za vodstvo Ljubičasti su imali u 61. minuti kada je vratar Slavonca Željko Konrad u prodoru zaustavio Brunu Vukovića, a sudac Danijel Rister iz Lužana odmah je pokazao na 11. metara. Konrad se iskupio s obzirom da je obranio udarac Filipu Barukčiću. Sve to na drugoj strani mogao ja kazniti iskusni Mario Petrović, ali je pričuvni domaći vratar Fabijan Lazarić bio na mjestu. Do kraja je Željezničar još imao dobar pokušaj preko Luke Dubca, ali je Konrad i to obranio te je završilo s 1:1.

Pred nogometašima Željezničara ove srijede je novi pripremni dvoboj protiv Amatera, dok ih u subotu očekuje posljednja provjera uoči početka prvenstva na gostovanju u Slobodnici. Jesenskom prvaku iz Bukovlja ostala je još samo jedna pripremna utakmicu u subotu u Starim Perkovcima.

Zadnje vijesti

Ministarstvo graditeljstva namijenilo značajnu donaciju Gradu Slavonskom Brodu i Brodsko-posavskoj županiji

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Završen tehnički pregled mosta Svilaj na koridoru Vc

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika

Obnavlja se Mjesni dom J. J. Strossmayer

Obilježena 29. obljetnica osnutka 108. brigade ZNG