Nogometaši Oriolika ulaze u završnicu priprema

Nogometašima Oriolika iz Oriovca do početka prvenstva ostale su još dvije utakmice.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 16.08.2019
 Današnja službena u pretkolu Kupa Hrvatske na gostovanju u Suhopolju te ove subote u Čačincima protiv domaće Mladosti. U prvenstvu Treće lige – istok Oriovčani imaju težak raspored koji im u prva 4. kola donosi 3 utakmice na gostovanjima, a samo jednu na domaćem terenu.

Kroz ovoljetne pripreme nogometaši oriovačkog Oriolika odigrali su 6 prijateljskih utakmica u kojima su zabilježili 5 pobjeda i samo 1 poraz i to s 3:1 u Srebreniku od domaćeg drugoligaša Federacije BiH Seone. Istu momčad Crveni su dobili u Oriovcu s 1:0, dok su pobjede još izborene s 3:2 nad Slavijom iz Pleternice te sa 4:2 protiv Omladinca iz Gornje Vrbe. Prošlog vikenda Oriolik je osvojio turnir u Brodskom Stupniku svladavši prvo BONK iz Bebrine s 3:1, a onda u finalu s 2:0 i Svačić iz Starog Slatinika. Od strijelaca u pripremama najviše golova i to 6 postigao je Goran Jurić.

Trener Dujić u kadru ima 18 igrača od kojih u svlačionici za razliku od prošle sezone više nisu: Jašarević, Majstorić, Nikičić i Plemenčić. Od novih imena stigla su braća Zdravko i Josip Gospočić iz novogradiške Sloge, dok se u klub iz Batrine vratio korisni Krunoslav Dubravac. Povratnik je i mladi Toni Bošnjaković koji je bio u juniorima Rijeke, kao i pričuvni vratar Stjepan Zeba koji je bio u susjednom Slavoncu iz Slavonskog Kobaša. Tu je i spomenuti mladi napadač Silvio Velić koji je sa 4 gola drugi strijelac u pripremama i koji bi mogao zamijeniti napadača Josipa Majstorića. Veliki dobitak za Crvene bit će i oporavljeni stoper Matej Marušić kojem će zbog duge stanke trebati nekoliko mjeseci kako bi se vratio u ritam i pravu formu.

Danas su nogometaši Oriolika u Suhopolju protiv istoimene domaće ekipe odigrali prvu službenu utakmicu u ovoj sezoni koja je ujedno bila i posljednja prava provjera uoči početka novog prvenstva. Pojedini smatraju da će Treća liga – istok u novoj sezoni biti slabija, međutim, tako ne smatra trener Oriolika Robert Dujić.

Do početka prvenstva i gostovanja u Čepinu, nogometaši Oriolika ove subote, 17. kolovoza odigrat će u Čačincima protiv domaće Mladosti posljednju provjeru.

Zadnje vijesti

Zdravko Mamić iz Brlog Predstavlja objavio spot za novu pjesmu "Ulicama grada"

Međužupanijsko natjecanje u vožnji motornog vozila održano u brodskoj Industrijsko-obrtničkoj školi

Mohamed Mo Cherif ostaje u Marsi

VIJESTI

VIDEO

Međužupanijsko natjecanje u vožnji motornog vozila održano u brodskoj Industrijsko-obrtničkoj školi

FOTO GALERIJA

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.

Humanitarni koncert za potrebe sibinjske osnovne škole uz natupe KUD-ova i Opće Opasnosti

Šezdesetak jahača na 8. pokladnom jahanju u Općini Oriovac

Prisegnuo 27. naraštaj ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju