Nogometaši Oriolika danas gostuju u Ivankovu kod Bedema

Uoči Uskrsa na Veliku subotu odigrat će se sve utakmice 23. kola u prvenstvu Treće HNL – sjeveroistok. U prošlom kolu nogometaši Oriolika u Oriovcu su s 3:0 poraženi od vodeće Cibalije iz Vinkovaca.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 20.04.2019
Nogometaši Oriolika danas gostuju u Ivankovu kod Bedema


 Ekipa trenera Roberta Dujića pokušat će se iskupiti za taj gubitak bodova danas u Ivankovu kod Bedema koji je također u prošlom kolu doživio domaći poraz od Vihora iz Jelisavca. Trener Dujić nema pretjerano širok izbor kvalitetnih igrača. Čim zbog ozljeda ili kartona izostane netko iz prve postave nađe se u problemu kako sastaviti najboljih 11.

Međutim, Oriovčani su sigurni u sredini prvenstvene ljestvice te do kraja igraju za što bolji plasman. Na prvenstvenoj ljestvici nogometaši Oriolika nalaze se na 10. mjestu te imaju bod više u odnosu na 12. Bedem. Ono što je zanimljivo, a to je da Bedem i Oriolik u cijeloj ligi imaju daleko najviše neodlučenih utakmica i to sastav iz Ivankova čak 10, a Oriovčani 8. 

Prema tome nameće se podatak da je podjela bodova između Bedema i Oriolika danas u Ivankovu realan ishod između ova dva kluba sa čime u taboru Crvenih nemaju ništa protiv.

Zadnje vijesti

Ponavljačica prometnih prekršaja isključena iz prometa

Taksijem došao od Pule do Broda pa pobjegao ne plativši račun

Održana 1. „Zlatna bućka“ u sportskom ribolovu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu