Nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe završili na 3. mjestu

Za nogometaše Omladinca iz Gornje Vrbe sezona u novoformiranoj Međužupanijskoj ligi Brod / Požega bila je uspješna. Na kraju je osvojeno 3. mjesto, ali nikada nećemo saznati da li bi do kraja da se igralo sastav iz Gornje Vrbe uhvatio vodeći dvojac iz Bukovlja i Starog Slatinika. Naime, Omladinac se ove zime pojačao te je doveo 3 prava igrača s kojima je najavio borbu za vrh, ali im je korona kriza poremetila sve planove.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 02.06.2020


 Da imaju kvalitetu nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe pokazali su u utakmicama protiv dvije vodeće ekipe u prvenstvu. Tako su bod osvojili u Bukovlju, dok su na domaćem terenu svladali drugoplasirani Svačić iz Starog Slatinika. U pojedinim susretima prosuli su bodove tako da su imali malo veći zaostatak za klubovima ispred sebe. Još su tijekom jeseni ostali zbog ozljede bez Ivana Martića, dok je iz kluba prema Sibinju otišao Berislav Brnjić. U ovoj skraćenoj sezoni ekipa koju vodi trener Ivan Pavković u 14 utakmica imala je 7 pobjeda, 4 neodlučene i 3 poraza za plasman na 3. mjesto.

Najbolniji poraz bio je onaj domaći od sibinjske Mladosti, dok je Požega u Gornjoj Vrbi izvukla bod. Nogometaši Omladinca na gostovanjima su slavili u Kuzmici i Jakšiću, dok su po bod donijeli iz Donjih Andrijevaca, Oprisavaca i Bukovlja. Uz minimalni domaći poraz od Sibinjaca s 2:1 ekipa trenera Pavkovića još je minimalno sa 4:3 izgubila u Kaptolu i s 1:0 u Pakracu od Hajduka. U ovoj sezoni za sastav iz Gornje Vrbe nastupilo je 18 igrača, dok su najviše nastupa imali: Luka Akšamović, Tomislav Marijić, Dejan Spasojević, Dario Radić i Josip Ravlić koji je ujedno s 11 golova i najbolji klupski strijelac.

Ove zime Omladinac je angažirao 3 prava pojačanja i to Nemanju Prodanovića iz Marsonije te Slavena Barišića i Patrika Mijića koji su došli iz oriovačkog Oriolika. Ono što je pred igračima trenera Pavkovića je utakmica četvrt-finala Županijskog kupa protiv Marsonije koja će se odigrati u srpnju u sklopu priprema za novu sezonu. Uprava kluba pokušat će ovog ljeta još malo pojačati igrački kadar koji će u novoj sezoni biti spreman za sami vrh ljestvice.

Za vrijeme ožujka i travnja dok nije bilo utakmica niti treninga u Gornjoj Vrbi radilo se na uređenju nove tribine koja bi do jeseni i do početka nove sezone trebala biti završena.

Zadnje vijesti

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

Počeo je play off Homer kupa

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske