Nogometaši Marsonije sutra gostuju u Vukovaru

Sutra će sva 3 nogometna kluba iz Brodsko – posavske županije koji se natječu u Trećoj ligi – sjeveroistok igrati svoje prvenstvene utakmice u 22. kolu.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 12.04.2019
Nogometaši Marsonije sutra gostuju u Vukovaru


 Oriolik i Sloga igraju domaće utakmice , dok će samo Marsonia na gostovanje. Tako će u Oriovcu sutra od 16,30 gostovati vodeća Cibalia iz Vinkovaca, a u isto vrijeme u Novoj Gradiški trećeplasirani Čepin. Nogometaši Marsonije sutra idu u Vukovar kod istoimene ekipe koja se nalazi na pretposljednjem mjestu.

Pred nogometašima Marsonije sutra je gostovanje u Vukovaru kod ekipe koja se nalazi u donjem dijelu prvenstvene ljestvice. Bijelo – crni već 4 kola ne znaju za pobjedu te su u tom periodu osvojili samo 2 boda i to na svom terenu po bod u susretima s Bedemom iz Ivankova i u prošlom kolu protiv Mladost iz Ždralova. To se odmah odrazilo i na položaju Brođana na tablici koji su sada na 10. mjestu te ih do Zrinskog iz Jurjevca koji je na 5. poziciji dijeli isto toliko bodova. Za momčad trenera Braslava Ostojića nema opasnosti budući 3 najugroženija kluba, a to su: Bjelovar, Vukovar i Koprivnica za njima imaju veliki zaostatak tako da za sada ništa nije dramatično.

Svi navijači Marsonije nadaju se da će biti bolje počevši već od sutrašnjeg gostovanja u Vukovaru. Međutim, i tamo će biti jako teško budući nedostaju sva 3 igrača koja mogu postići ili pripremiti pogodak. Tako nema prvog klupskog strijelca Ante Gudelja kao i napadača Hrvoja Mišića koji obojica imaju žute kartone, dok je prvi asistent kluba Matej Sivrić ozlijeđen.

Sutrašnji protivnik Marsonije nogometaši Vukovara ovog su proljeća bez poraza na svom terenu na kojem su pobijedili Slaviju iz Pleternice, dok su bez pobjednika odigrali protiv vodeće Cibalije i Bjelovara. Kako nema: Mišića, Gudelja i Sivrića, lako je moguće da će trener Ostojić sutra u Vukovaru u vrh napada gurnuti Rosandića.

Vukovarci su do sada u prvenstvu ukupno postigli 22 gola što je najmanje od svih klubova, dok nije daleko niti Marsonia koja je dala 4 gola više. S obzirom na izostanke među Bijelo – crnima i bod bi u Vukovaru bio sasvim dobar.

Zadnje vijesti

Hrvatska slavi Dan državnosti!

Prezentacija klastera Slavonija u mađarskom Pečuhu

Naslov iz Slavonskog Šamca vinkovačkoj Cibaliji

NAJČITANIJE DANAS

NOVI SINGL TAMBURAŠKOG SASTAVA BEHAR

Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

FOTO GALERIJA

U katedrali sv. Terezije Avilske zaređena dva nova svećenika Požeške biskupije

"Tijelovo je svetkovina zajedništva i jedinstva u Isus Kristu, koji je jedini pravi Bog i čovjek"

Osječani u državnoj završnici turnira u odbojci

Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine

Turnir u pogađanju trica u sjećanje na Dražena Petrovića