Nogometaši Marsonije do boda u Jelisavcu, pobjeda Sloge

Uspješni su u 2. kolu Treće lige – istok bili i nogometaši Marsonije koji su na gostovanju u Jelisavcu kod Vihora prošlogodišnjeg doprvaka lige odigrali bez pobjednika 1:1. Kao i Oriolik do prvih bodova u ovoj sezoni Treće lige – istok došli su i nogometaši Sloge koji su Novoj Gradiški s 3:1 pobijedili Vukovar

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 02.09.2019
Nogometaši Marsonije do boda u Jelisavcu, pobjeda Sloge


Uspješni su u 2. kolu Treće lige – istok bili i nogometaši Marsonije koji su na gostovanju u Jelisavcu kod Vihora prošlogodišnjeg doprvaka lige odigrali bez pobjednika 1:1. U prvom poluvremenu su Bijelo – crni bili znatno bolja momčad te su preko Hrvoja Mišića pogodili i gredu. U nastavku je Marin Begić neoprezno skrivio kazneni udarac iz kojeg je Pavlović domaći Vihor doveo u vodstvo od 1:0. Već u slijedećem napadu Marsonia je došla do poravnanja kada se u gužvi najbolje snašao Josip Balentović koji je pogodio za 1:1. Do kraja je za Bijelo – crne veliku prigodu za vodstvo propustio realizirati Almedin Bundavica, da bi do kraja utakmice Brođane na golu morao spašavati Ajdin Memović. Sve u svemu s bodom iz Jelisavca u Marsoniji su zadovoljni, dok ih sada očekuju dvije uzastopne domaće utakmice prvo protiv Zrinskog iz Jurjevca, a onda i protiv Slavije iz Pleternice. 

 
Kao i Oriolik do prvih bodova u ovoj sezoni Treće lige – istok došli su i nogometaši Sloge koji su Novoj Gradiški s 3:1 pobijedili Vukovar. Domaće je u vodstvo doveo Tomislav Marijanović, da bi u drugom poluvremenu Silvio Mihić udvostručio vodstvo na 2:0. Tračak nade gostima iz Vukovara vraća Antonio Tomas koji je u 72. minuti smanjio na 2:1, međutim, samo 3. minute kasnije Antun Severović postavlja konačnih 3:1 za ekipu iz Nove Gradiške.  
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Slavlje zlatne mise mons. Pere Aračića po Kristu, s Kristom i u Kristu

Slavonski Brod domaćin Nacionalne konferencije Savjeta mladih

U Galeriji umjetnina otvorena izložba akvarela

FOTO GALERIJA

Održan koncert popularne duhovne glazbe uz Mateja Galića i mlade glazbenike iz Doma molitve

Načelnik Jelinić: "Samo će nova radna mjesta zadržati mlade u Slavoniji"

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu