Nogometaši Marsonije do boda u Jelisavcu, pobjeda Sloge

Uspješni su u 2. kolu Treće lige – istok bili i nogometaši Marsonije koji su na gostovanju u Jelisavcu kod Vihora prošlogodišnjeg doprvaka lige odigrali bez pobjednika 1:1. Kao i Oriolik do prvih bodova u ovoj sezoni Treće lige – istok došli su i nogometaši Sloge koji su Novoj Gradiški s 3:1 pobijedili Vukovar

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 02.09.2019
Nogometaši Marsonije do boda u Jelisavcu, pobjeda Sloge
Uspješni su u 2. kolu Treće lige – istok bili i nogometaši Marsonije koji su na gostovanju u Jelisavcu kod Vihora prošlogodišnjeg doprvaka lige odigrali bez pobjednika 1:1. U prvom poluvremenu su Bijelo – crni bili znatno bolja momčad te su preko Hrvoja Mišića pogodili i gredu. U nastavku je Marin Begić neoprezno skrivio kazneni udarac iz kojeg je Pavlović domaći Vihor doveo u vodstvo od 1:0. Već u slijedećem napadu Marsonia je došla do poravnanja kada se u gužvi najbolje snašao Josip Balentović koji je pogodio za 1:1. Do kraja je za Bijelo – crne veliku prigodu za vodstvo propustio realizirati Almedin Bundavica, da bi do kraja utakmice Brođane na golu morao spašavati Ajdin Memović. Sve u svemu s bodom iz Jelisavca u Marsoniji su zadovoljni, dok ih sada očekuju dvije uzastopne domaće utakmice prvo protiv Zrinskog iz Jurjevca, a onda i protiv Slavije iz Pleternice. 

 
Kao i Oriolik do prvih bodova u ovoj sezoni Treće lige – istok došli su i nogometaši Sloge koji su Novoj Gradiški s 3:1 pobijedili Vukovar. Domaće je u vodstvo doveo Tomislav Marijanović, da bi u drugom poluvremenu Silvio Mihić udvostručio vodstvo na 2:0. Tračak nade gostima iz Vukovara vraća Antonio Tomas koji je u 72. minuti smanjio na 2:1, međutim, samo 3. minute kasnije Antun Severović postavlja konačnih 3:1 za ekipu iz Nove Gradiške.  
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Pobjeda košarkašica Broda protiv Koprivnice!

Plaćaju li Brođani račune na vrijeme?

14. Vinobus Radio Slavonije spreman za putovanje!

FOTO GALERIJA

Potpisani ugovori za čak 79 stipendija studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu

Robotičari iz Connect IT nastupili na FLL natjecanju zagrebačkog FER-a

Tradicija u službi razvoja turizma

FOTO - Više od 50 jahača na 4. Pokladnom jahanju u Velikoj i Maloj Kopanici