NK Slavonac iz Bukovlja ide u Treću HNL– istok

Nakon svih kalkulacija oko toga hoće li nogometaši Slavonca iz Bukovlja igrati Treću ligu ili će svoj status prepustiti nekom drugom klubu sada su završena.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 18.05.2020
NK Slavonac iz Bukovlja ide u Treću HNL– istok


 Naime, iz kluba su objavili da je postignut dogovor s Općinom Bukovlje koja će pomoći da se Crveni od jeseni natječu u Trećoj ligi – istok što je samim time i povijesni uspjeh ovog kluba. Nagađalo se oko toga da će se Slavonac spojiti sa Željezničarom te domaće utakmice igrati na Stadionu „Stanko Vlainić – Dida“.

Druga vijest bila je da će Crveni svoje utakmice igrati na Marsonijinom Stadionu uza Savu. Na kraju niti ta opcija nije prošla, već ona da će se u Bukovlju krenuti s izgradnjom tribine i uređenjem igrališta. Na taj način klub će dobiti licencu za igranjem Treće lige – istok na svom stadionu što je najbolje rješenje za sve ljubitelje Slavonca i one koji žive u ovom sjeveroistočnom slavonskobrodskom predgrađu.

Ovo je veliko priznanje za trenera – igrača Marija Petrovića i njegove momke koji su tako dobili mogućnost igranja na trećeligaškom istoku.

 

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu