NK Omladinac iz Gornje Vrbe krenuo u pripreme

Među prvima od trećeligaša skupine istok u pripreme su krenuli nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe. Klub je za sada angažirao 5 novih uglavnom mladih igrača, dok se tijekom priprema planiraju još pojačati. Omladinac je i prema svojim uvjetima spreman za trećeligaško natjecanje u kojem žele plasman u sredinu ljestvice s naglaskom prema vrhu.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 14.07.2021


 Nakon završetka natjecanja u Međužupanijskoj ligi koju su završili bez poraza sa samo jednom neodlučenom i svim pobjedama nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe krenuli su s pripremama za novu sezonu. Trener Ivan Pavković s radom je krenuo 5. srpnja te na popisu ima 22 igrača. Plan rada je takav da se trenažni proces odvija 4 dana za redom pa slijedi dan odmora i tako stalno.

Od igrača koji su napustili Omladinac su: Dejan Spasojević koji je prestao s igranjem, dok je Ivan Martić otišao u Slobodnicu. Momčad Slavonca iz Gornje Bebrine pojačali su Tomislav Samardžija i Petar Ravlić. Od igrača iz prošle sezone tu su vratari: Soltoković i Brkić, pa: Akšamović, Jurević, Glavaš, Mrvelj, Begić, Radić, Barišić, Baričević, Ilakovac, Jurić – Katušić i najbolji klupski strijelac Josip Ravlić koji je osjetno smanjio tjelesnu masu i spreman čeka početak novog prvenstva.

Omladinac je ovo ljeto do sada doveo 5 novih igrača uglavnom  mladih. Tako će konkurenciju na golu zaoštriti Stjepan Zeba koji je bio u Orioliku iz Oriovca iz kojeg dolazi i Ante Jozić. Stopersku poziciju pojačat će mladi 19.-to godišnji Hrvoje Galović koji je bio u Sikirevcima, dok je iz Vinogorca došao jednako mladi David Dorić koji igra na poziciji veznog. Za poziciju u napadu doveden je 22.-godišnji Silvio Velić koji je u prošloj sezoni za Slobodnicu u skupini zapad Prve Županijske lige postigao 17 golova. Tako će napad iz Gornje Vrbe od nove sezone predvoditi igrači koji su rodom iz Slobodnice Josip Ravlić i Silvio Velić.

S ovih 5 spomenutih mladih igrača Omladinac iz Gornje Vrbe nije zaključio ljetni prijelazni rok jer očekuju još 2 iskusna igrača koji su igrali u Drugoj i Trećoj ligi, a radi se o igraču sredine terena i napadaču. Od ovih priprema klub je u rad s prvom momčadi priključio nekoliko kadeta koji su proizvod vlastite akademije NOPO Legen, a to su: Toni Opačak, Ivano Bilandžić, Mihael Andrijanić i Matija Stojanac. Prvu pripremnu utakmicu Omladinac će odigrati ove nedjelje 18. srpnja protiv Vinogorca iz Brodskog Vinogorja, dok je stav kluba da će se domaće utakmice u Gornjoj Vrbi u novoj sezoni igrati nedjeljom. Za novu sezonu uprava Omladinca želi postaviti nove aluminijske golove, pa pokretne kućice za pričuvne igrače te postaviti novu ogradu oko cijelog igrališta. Uskoro se kreće s izgradnjom pomoćnog igrališta, dok je želja od slijedeće godine riješiti navodnjavanje glavnog terena iz arteškog bunara kao i na njega postaviti rasvjetu. 

Zadnje vijesti

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

Počeo je play off Homer kupa

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske