NK Marsonia dovela Leocisija Julija Samija i Felixa Kekoha Ndifora

Nogometni klub Marsonia je angažirao još dva ofenzivna igrača. Na raspolaganju treneru Bušiću i stručnom stožeru su od sljedeće utakmice dva internacionalna igrača.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.10.2021
NK Marsonia dovela Leocisija Julija Samija i Felixa Kekoha Ndifora


 Sami je igrao kao klasičan centarfor i u svojoj impresivnoj karijeri odigrao je gotovo 200 utakmica u prvoj i drugoj portugalskoj ligi, te je imao i druga međunarodna iskustva. Klubovi poput Porta, Brage ili Vitoria Guimaraesa računali su na usluge bivšeg reprezentativca Gvineje Bissau.

Felix Kekoh je s druge strane vrlo mlad krilni napadač. Trenutno je reprezentativac za U-20 reprezentaciju jake afričke momčadi Kameruna, a do dolaska u Marsoniju je imao ugovor s Admirom Mödling i bečkim FAC-om u Austriji. Ovoga perspektivnoga igrača karakterizira brzina s izvrsnom tehnikom.

Predsjednik kluba Dubravko Galović rekao je ovim povodom:

„Nitko od nas ne može biti zadovoljan dosadašnjim tijekom sezone, imali smo i sreće i nesreće, kao i brojnih ozljeda u dosadašnjem dijelu prvenstva, ali smo još uvijek u borbi za sam vrh. Zato se klub trudi i ovakvim potezima pomoći našoj kvalitetnoj ekipi da ostvare potencijal za koji znamo da ga imaju i ostati pri vrhu tablice do zimske stanke.

U ovoj fazi sezone iznimno je teško uopće dovesti igrače u Slavonski Brod. Oba igrača imaju kvalitetu da nas ojačaju, ali im logično nedostaje utakmica. Uložit ćemo sve napore da ih brzo integriramo u tim kako bi trener mogao iskoristiti njihove snage i iskustvo, ali imat ćemo i malo strpljenja te dati igračima vremena da se priviknu".

NK Marsonia i cijela momčad želi pridošlim igračima svaki uspjeh u obitelji Marse i srdačno ih dočekuje!

Zadnje vijesti

Visoka pobjeda Omladinca nad Naškom

Hrvoje Mišić se oprostio od NK Marsonije

123 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 5 osoba preminulo

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja