Nikad glamurozniji, veći i spektakularniji Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

Sajam vjenčanja Exclusive u svom 4. izdanju nikad glamurozniji, veći i spektakularniji.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.11.2019


 Prvi puta u velikom šatoru u samom centru grada sajam je ove godine okupio izlagače s područja Brodsko-posavske županije, Slavonije no i raznih dijela kontinentalne Hrvatske.

Sajamska ponuda i ove je godine bila dovoljna za savršeno vjenčanje. Ono naravno počinje odabirom najljepše vjenčanice. Zato je večernji dio sajamskog dana pripao modnoj reviji.

Modeli su nosili vjenčanice salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, a  kao glazbena podloga poslužio im je Dominik Blaževac koji je s nekoliko svojih hitova dodatno začinio modno predstavljanje vjenčanica i večernjih haljina. 

Predstavio se nekoliko modnih salona, a program su obogatili najmlađi manekeni, plesni studio Marine Mihelčić, a kao posebna poslastica zagrebački plesači Dramatic arts koji su izveli fire show. 

Sajam vjenčanja sjajna je prigoda za zabavu no i značajan gospodarski događaj u Novoj Gradiški. I brojem izlagača premašio je prošlogodišnje izdanja. Svoje proizvode i usluge ponudilo je 70 gospodarstvenika. 

A svi koji još planiraju svoj dan iz snova doista su mogli naći sve potrebno za vjenčanje. Od pozivnica, dekoracija, poklona, cateringa, vina, cvijeća, prstenja pa sve do luksuznih limuzina. 

Iako je sajam vjenčanja prvenstveno osmišljen kako bi budućim mladencima olakšao potragu za organizaciju njihovog najljepšeg dana u životu, ova je jednodnevna manifestacija postala mjesto za okupljanje svih generacija. 

Četvrti sajam vjenčanja ispunio je sva očekivanja posjetitelje i organizatora. I ujedno obogatio  sezonu jesenskih gospodarskih i modnih događanja u Slavoniji. 

Zadnje vijesti

Vanesa brončana na Europskom prvenstvu

Udruga Marsonia Zagreb okuplja sve zagrebačke Brođane na jednome mjestu

48 novooboljelih osoba od Covid-19 u proteklih 24 sata

FOTO GALERIJA

Obilježena 30. obljetnica pogibije pripadnika 105. bjelovarske brigade

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje