Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

Ono što je u ovoj polusezoni u natjecanju Međužupanijske nogometne lige Brod / Požega napravio Omladinac iz Gornje Vrbe zaslužuje sve pohvale.

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.12.2020


 Naime, momčad trenera Ivana Pavkovića osvojila je uvjerljivo 1. mjesto i naslov prvaka jeseni, dok je još važnije da iz 13 utakmica ima sve pobjede što do sada dugo nije zabilježeno u 4. rangu natjecanja.

Ovogodišnji rezultat nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe dobiva na još većoj težini kada se pogleda prvenstveni raspored koji su imali. Naime, morali su na gostovanja kod svih jakih klubova koji su prije prvenstva označeni za plasman u gornji dio prvenstvene ljestvice. S druge strane u Gornju Vrbu dolazile su im ekipe iz donjeg dijela i baš su protiv njih imali više problema nego na gostovanjima.

Zanimljiv podatak je taj da su nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe više golova postigli na svih 7 gostovanja i to 24, nego na 6 domaćih utakmica na kojima su zabili 21 pogodak. Što se tiče primljenih golova ukupno ih je u 13 utakmica u mreži vratara Kneževića i Soltokovića završilo 10, odnosno 7 u gostima i samo 3 na domaćem terenu.

Do pobjeda na gostovanjima ekipa trenera Pavkovića došla je u: Starom Slatiniku, Sibinju, Lipiku, Novoj Kapeli, Požegi, Pakracu i Oprisavcima. Na domaćem terenu svladani su sastavi iz: Vidovaca i Dervišage, pa Donjih Andrijevaca, Kaptola, Kuzmice, Sikirevaca i Jakšića. U klubu ističu da su najbolju utakmicu odigrali u 1. kolu protiv Svačića te im je ta pobjeda dala samopouzdanje za nastavak sezone. Možda najslabije odigrano je u posljednjem kolu protiv Jakšića kada su igrači već bili mislima na zimskom odmoru, ali su unatoč tome došli do pobjede.

Trener Pavković ove jeseni minute je dao za 21 igrača među kojima najviše nastupa, odnosno sve utakmice imaju: kapetan Luka Akšamović, Petar Ravlić i Josip Ravlić koji je sa 14 golova uz Tomislava Žuljevića najbolji strijelac lige. Vrijedi izdvojiti vezne igrače Slavena Barišića sa 7 i Karla Baričevića sa 6 postignutih golova.

Ove jeseni Omladinac iz Gornje Vrbe imao je 2 isključenja i to jedno kapetan Stipo Glavaš i jedno mladi Marko Mišković. Sastav trenera Pavkovića ima i puno žutih kartona, dok je rekorder u toj rubrici Dario Radić, međutim, konačni rezultat i 13 pobjeda iz isto toliko odigranih utakmica te 10 bodova prednosti ispred Svačića iz Starog Slatinika dokaz su velike kvalitete koju ima ova momčad.

Zadnje vijesti

353 komada oružja, 15 tisuća komada streljiva i 10,7 kg eksploziva predano u 2021.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,86 promila

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

FOTO GALERIJA

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata