Netflix&chill ili Spartan&Fit? Upisi u nove termine!

Jesenska depresija idealna je isprika za ulijeniti se - i kasnije žaliti zbog toga.

Autor: Brodportal | Datum objave: 24.10.2017
 Teško da nešto može nadmašiti osjećaj koji imamo kada ovako zahladi i sklupčamo se ispod dekice pred tv-om. Još ako je pri ruci čaša vina, tegla Nutelle i ‘nešto za grickanje’, svima koji nisu u fazi izlazaka, ovo zvuči kao vikend ispao iz raja. Netflix & chill. Klopica & izležavanje. Osim te jedne male cake - za dva tjedna trebat će nam svima dva broja veće hlače, a znamo da je vrijeme neumoljivo prema svima. Dolazi zima i dani su kraći, temperatura je niža, a metabolizam sve sporiji.

Ako je ikada bilo idealno vrijeme za podići dupe s kauča i uputiti se na Koloniju, to je sada. Što ćete, pobogu, na Koloniji? Ušetati u najveći centar grupnih treninga - Spartan by Tomislav SIser. Jer vrijeme je da si priznate ono što podsvjesno već znate! Kako dolazi jesen, a za njom i zima, vrijeme koje imate na raspolaganju sve je kraće. Previše lako je odustati od trčanja i sličnih vanjskih aktivnosti uz prilagodbu vremenskum uvjetima, temperaturama i ostalim boljkama. 

Brođani su već dobro upoznati s kvalitetnim programom Spartana tako da zbog velike zainteresiranosti kreću sa tri nova termina od 6. studenog. Idealno vrijeme za ući u formu bez pretjeranog forsiranja koje se namće oko blagdana, a o novogodišnjim odlukama da ne govorimo. Novi termini za početnike otvaraju se srijedom i četvrtkom u 16:45 i subotom u 11:30. Naravno, moguće je birati i postojeće termine. 

Kako smo ipak skloni više se pokrenuti oko blagdana, a budimo otvoreni - volimo i zabljesnuti na velike datume, Spartan otvara nove termine i u 12. mjesecu za vježbače koji su u početničkoj grupi naučili osnove i spremni su ići dalje. Jer ono što svi Spartanci znaju je da dobro istrenirano tijelo uvijek traži više, uživa u novim postignućima i konstantnom podizanju ljestvice. Tako da se otvaraju i novi termini za Spartan i Bodyweight program - za grupu naprednijih vježbača koji su u dobroj fizičkoj kondiciji te imaju iskustva s utezima, girijama i sličnim rekvizitima. 

Za one zainteresirane koji ipak ne znaju točno o čemu govorimo a žele se na vrijeme upisati, na adresi Mate Ujevića 18 pronaći ćete centar grupnih treninga koji se baziraju na kratkim, intenzivnim i raznolikim treninzima. Tim trenera pod vodstvom Tomislava Sisera, crtificiranog CrossFit trenera, vas priprema da budete dobri u više stvari, a ne samo u jednoj te će vam nedvojbeno pomoći u gubitku kilograma, izgradnji mišićne mase, razvoju snage i kondicije. Programi su namijenjeni za svaku životnu dob, od 15 godina do 60 godina, te su prilagođeni i za žene i muškarce. No kako svačiji zahtjevi nisu isti, tako postoje četiri različia programa koji se razlikuju po intenzitetu i načinu izvođenja vježbi. Radi se o StartOut, Bodyweight, Spartan, te u konačnici, Spartan Lift programu.

Pogledajte kako izgleda jedan od treninga u početničkoj StartOut grupi:

Tomislav Siser i njegov tim rado će vas uvesti u jedan od navedenih programa i pokazati vam kako preko noći postati zdrav i aktivan, a ‘figura za pokazivanje’ doći će samo od sebe. Stoga im se slobodno javite za upis na neki od niže navedenih kontakata te se upišite od idućeg tjedna na svoje nove treninge. Vikend i dalje možete razervirati za ‘Netflix & chill’ dokle god ste preko tjedna dovoljno ‘Spartan & fit’.

UPISI i informacije:

E-mail: udrugakolos.sb@gmail.com

Mob: 095/859-9359

Facebook: https://web.facebook.com/spartantomislavsiser/

WEB: http://www.spartan.com.hr/upisi-se.aspx 

 

Zadnje vijesti

Popuštanje mjera u Hrvatskoj izgledno nakon Uskrsa, u danas se očekuje prva odluka

Pozovi za zdravlje - izdavanje lijekova za samoizolirane i teško pokretne osobe

Započinje isplata preostalih potpora poljoprivrednicima

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji