Nestrpljivi Brođani morat će pričekati otvorenje do travnja

Otvorenje najmodernije shopping meke kako u regiji tako i u okolici biti će odgođeno zbog završnih radova koje je potrebno obaviti do savršenstva.

Autor: Maja Medunović | Datum objave: 17.02.2013
Otvorenje shopping centara City Colosseum koji se prostire na 23 200 kvadratnih metara će biti najveći događaj godine za Slavonski Brod i okolicu. Cijela regija je na nogama i s nestrpljenjem iščekuje otvorenje  ovog reprezentativnog i modernog objekta  koji će pružiti svim posjetiteljima odličan shopping i još bolju zabavu.

Slavonski Brod će se upravo ovim događajem približiti ostalim hrvatskim urbanim središtima u bogatoj ponudi sadržaja za zabavu, opuštanje, druženje i dobru kupovinu. Izgledom i sadržajem City Colosseum zasluženo će sloviti kao najmoderniji shopping centar u regiji i šire. Vrhunski brandovi, 4 kino dvorane Cinestara, sadržaji za zabavu, igraonica i bogata gastronomska ponuda će obogatiti svakodnevicu svih posjetitelja.

City Colosseum se odluke savršenom pozicijom u blizini državne granice što ga čini dostupnim kupcima iz svih prometnih pravaca. Povoljna pozicija u blizini centra grada Slavonskog Broda učinit će City Colosseum dostupnim i putem javnog prijevoza.  Kako doznajemo građevinski su radovi potpuno završeni,zakupoprimci uređuju svoje prostore, a zakupodavac javne prostore centra. City Colosseum će zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Sadržaj za mlade uz poznate velike svjetske bendove će učiniti shopping nezaboravnim kao i zabava koja ih očekuje u dvorana Cinestara. Obiteljska druženja će postati još zanimljivija uz zabave sadržaje, dječje igranice, hipermarekt i gastronomsku ponudu.

Gospodarska i turistička ponuda grada Slavonskog Broda će postati još atraktivnija kako za sugrađane tako i za sve posjetitelje iz drugih destinacija. City Colosseum svojim arhitektonskim rješenjem i veličinom će savršeno pristajati urbanističkom konceptu grada Slavonskog Broda.

City Colosseum zaslužuje titulu najmodernijeg trgovačkog i zabavnog centra u regiji i šire čije ćemo otvorenje još morati pričekati. Kako bi ostvarili efekt savršenosti otvorenja centra kako doznajemo centar će se otvoriti  u travnju. Radovi su skoro gotovi, popunjenost centra iznosi 82% i zakupoprimci obavljaju zadnje radove u svojim prostorima. Potrebno je još odraditi završne poslove jer najveći posao je odlično odrađen i sada slijedi onaj najljepši dio posla koji se tiče samoga uređenja kako bi posjetiteljima bio što ugodniji boravak u City Colosseumu. 

Pratite Brodportal i najnovije vijesti na Facebooku Twitteru

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Pismo nadbiskupa Hranića o slavlju Velikoga tjedna i vazmenog trodnevlja

Virtualna akcija #GrančicaMira Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije

Dvije novooboljele osobe od bolesti Covid-19, još jedan zdravstveni djelatnik pozitivan

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji