Nekoliko tisuća Brođana i njihovih gostiju uživalo uz Bajagu i Instruktore, ali i brojne druge rock bendove

Druga večer CMC Slavonija Festa dovela je u Tvrđavu Brod neka od najpoznatijih imena regionalne rock'n' roll scene u kojima je uživalo nekoliko tisuća Brođana i njihovih gostiju sa svih strana Slavonije!

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 26.08.2018


Uz headlinere Bajaku i Instruktore, svirao je sinoć i jedan od najuspješniih sarajevskih glazbenika, Emir Bukovica i Frozen Camels,  a nakon dugo vremena u Slavonskom Brodu slušali smo i legendrani duet Neki to vole vruće. I ove godine na scenu CMC Slavonija festa vratili su se i dečki iz đakovakog benda Fluentes i oduševili publiku. Brojne djevojke došle su na svoje kad su na stage izašli mladići iz benda Pravila igre, koji su otpjevali i svoj novi singl "Kako nam stvari stoje".

Opća Opasnost i Pero Galić već su se udomačili među Brođanima, a česti gosti u gradu na Savi su i sarajevska Teška industrija. S novom pjesmom nastupio je i rock bend Komuna iza kojeg stoji poznati hrvatski glazbenik i hitmejker Brođanin Mirko Šenkovski Geronimo.  Nekoliko tisuća okupljenih Brođana i njihovih gostiju sa svih strana Slavonije uživali je u dobroj rock svirci do dugo u noć...

A da je odlična zabava bila zajamčena znalo se već i neposredno pred početak festivala, za koji je organizator – CMC televizija i ove godine osigurala vrhunsku produkciju, zvuk i light efekte. Iako je kiša nakratko osvježila, nije zaustavila svirku i stari dobri rock'n'roll koji je u Slavonskom Brodu bio i ostao svoj na svome.

 fotografije: Nikola Knežević

 

 

Zadnje vijesti

1. prosinca - Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Pronađeni kradljivci s područja Slavonskog Šamca i Bukovlja

Hrvatskoj nedostaje i pedijatara

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja