Ne propustite 3. Connect It na Katarinskom sajmu 2018.

U petak 23.11.2018. od 15:30 do 17:45 sati Connect IT udruga po 3. puta održava prezentaciju na Katarinskom sajmu u dvorani Vijuš.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.11.2018
Ne propustite 3. Connect It na Katarinskom sajmu 2018.


 Tema ovogodišnje prezentacije je Robotika i virtualna realnost. Program počinje predstavljanjem igrice Nanobotic koju je izradila tvrtka Frozen Pixel Studio iz Slobodnice (video na projektoru ili velikom monitoru), a nastavlja se virtualnom realnosti - demonstracija VR uređaja te natjecanju u upravljanju robotom mBot i Stemi Hexapod.

"Za sve Vas, velike i male, pripremili smo zanimljiv program kojim Vam želimo demonstrirati ono što naša udruga jest, čime se bavimo i što Vam možemo ponuditi u svrhu razvoja informacijsko -komunikacijskih tehnologija i u svrhu poticanja interesa prema svijetu ICT-a. Potrudili smo se kreirati program koji će zasigurno privući veliku pozornost, kako djece tako i odraslih. Dođite, dovedite djecu, prijatelje i poznanike i podržite nas kao i do sada. Pokazat ćemo što sve radimo, nešto već poznato, ali i nešto potpuno novo. Vjerujemo da ćete biti zadovoljni", kažu u Udruzi Connect IT te dodaju:

"Gradimo zajedno bolju budućnost za našu djecu i naš grad!"

Zadnje vijesti

Policija moli građane da ne dolaze prije početka radnog vremena po dokumente

Još dva restorana dobila standard Okusi graničarskog Posavlja

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

NAJČITANIJE DANAS

„Moje ljeto – nešto drugačije“

U Slavonskom Brodu više od 50 građana pristupilo besplatnom dermatološkom pregledu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu

Od Brođana najbolji rezultat imala Marina Nenadović