Nasrnuo na 35-godišnjaka i teško ga ozlijedio

Slavonskobrodska policija privela je i po sudskoj odluci iza rešetaka u Požegu stavila 23-godišnjeg mladića kojemu prijeti zatvorska kazna od jedne do osam godina jer je pretukao 35-godišnjaka i teško ga ozlijedio.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.06.2019
Nasrnuo na 35-godišnjaka i teško ga ozlijedio


Prema policijskom izvješću, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjaka se sumnjiči da je nasrnuo na 35-godišnjaka teško ga ozlijedivši. Muškarac (35) je odmah prevezen u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu, na ukazivanje liječničke pomoći gdje je zadržan na daljnjem liječenju. 
 
Dvojica muškaraca su se, kako doznajemo, poznavali od ranije. Zašto je došlo do njihova međusobnog fizičkog sukoba, policija za sad ne pojašnjava, jer je istraga još u tijeku. No, u svakom slučaju riječ je o kaznenom djelu nanošenja teških tjelesnih ozljeda za koji je predviđena zatvorska kazna u trajanju od jedne od osam godina. 
 
Policijski službenici su 23-godišnjaka, uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom Županijskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje, nakon čega mu je sudac istrage odredio 30 dana istražnog zatvora u Požegi, gdje se već nalazi.
 
 

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Policija moli građane da ne dolaze prije početka radnog vremena po dokumente

Još dva restorana dobila standard Okusi graničarskog Posavlja

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

NAJČITANIJE DANAS

„Moje ljeto – nešto drugačije“

U Slavonskom Brodu više od 50 građana pristupilo besplatnom dermatološkom pregledu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu

Od Brođana najbolji rezultat imala Marina Nenadović