Našičanka Andrea Garant snimila spot za pjesmu “Kako se ostaje”

Andrea Granat, pjevačica iz Našica objavila je spot za novu pjesmu „Kako se ostaje“, drugu u izdanju Croatije Records.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.10.2019
 Premijera je održana na CMC televiziji 10. listopada 2019. Tekst i glazbu potpisuje izuzetno talentirana autorica Andrea Čubrić, javnosti poznatija kao nekadašnja pjevačica grupe ET i autorica mnogih hitova kao i  pjesme za Eurosong „Heroj“ Roka Blaževića (autorica teksta), dok je aranžman radio Marijo Luketa.  Ovo je prva suradnja dvije Andree, ali zasigurno ne i posljednja, jer su planovi za budućnost veliki, a ideja ima na pretek.

"Neizmjerno sam zahvalna što imam priliku raditi s autoricom kao što je Andrea, ali i presretna jer osim na poslovnom polju, savršeno smo „kliknule“ i na privatnom. Već radimo i nove pjesme i mnogo smo uzbuđene oko toga"; kaže Andrea.

 "Kada je riječ o glazbi koju stvaram, moram biti do kraja iskrena, pa ću tako i ovoga puta, pjesma je to koju na prvi mah nisam dovoljno ozbiljno shvatila sve dok se i sama nisam pronašla baš u njenoj priči. Kroz razgovore s prijateljicama i mnogim mladim, ali i starijim ljudima, shvatila sam da je pitanje „Kako se ostaje?“ nešto što smo se svi priupitali čak i nekoliko puta u životu", istaknula je Andrea.

Spot je sniman u Našicama, a radio ga je isti tim kao i prethodni, Cinematic iz Osijeka, pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera, dok je direktor fotografije Marko Džavić, te art direktor Ivan Grizbaher. 

"Imala sam sreće sto sam pronašla redatelja koji je na prvu shvatio kakav spot želim i na prvo slušanje shvatio značenje pjesme, pa smo u vrlo kratkom vremenu došli do ideje o lokacijama i prostoru koji savršeno sami za sebe pričaju ovu priču i opisuju sve faze emocija kroz koje prolazimo nakon prekida", dodaje Andrea.

 

Zadnje vijesti

Podržite Bernardu Bobovečki večeras u finalu showa The Voice

Cesta prema Poloju jedna od 10 najboljih ruta za trčanje u Hrvatskoj

Obilježen Dan Gimnazije Matija Mesić

FOTO GALERIJA

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Tot, Hucaljuk, nogometašice Viktorije i boksači Radničkog najbolji u Brodu

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.