Našičanka Andrea Garant snimila spot za pjesmu “Kako se ostaje”

Andrea Granat, pjevačica iz Našica objavila je spot za novu pjesmu „Kako se ostaje“, drugu u izdanju Croatije Records.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.10.2019


 Premijera je održana na CMC televiziji 10. listopada 2019. Tekst i glazbu potpisuje izuzetno talentirana autorica Andrea Čubrić, javnosti poznatija kao nekadašnja pjevačica grupe ET i autorica mnogih hitova kao i  pjesme za Eurosong „Heroj“ Roka Blaževića (autorica teksta), dok je aranžman radio Marijo Luketa.  Ovo je prva suradnja dvije Andree, ali zasigurno ne i posljednja, jer su planovi za budućnost veliki, a ideja ima na pretek.

"Neizmjerno sam zahvalna što imam priliku raditi s autoricom kao što je Andrea, ali i presretna jer osim na poslovnom polju, savršeno smo „kliknule“ i na privatnom. Već radimo i nove pjesme i mnogo smo uzbuđene oko toga"; kaže Andrea.

 "Kada je riječ o glazbi koju stvaram, moram biti do kraja iskrena, pa ću tako i ovoga puta, pjesma je to koju na prvi mah nisam dovoljno ozbiljno shvatila sve dok se i sama nisam pronašla baš u njenoj priči. Kroz razgovore s prijateljicama i mnogim mladim, ali i starijim ljudima, shvatila sam da je pitanje „Kako se ostaje?“ nešto što smo se svi priupitali čak i nekoliko puta u životu", istaknula je Andrea.

Spot je sniman u Našicama, a radio ga je isti tim kao i prethodni, Cinematic iz Osijeka, pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera, dok je direktor fotografije Marko Džavić, te art direktor Ivan Grizbaher. 

"Imala sam sreće sto sam pronašla redatelja koji je na prvu shvatio kakav spot želim i na prvo slušanje shvatio značenje pjesme, pa smo u vrlo kratkom vremenu došli do ideje o lokacijama i prostoru koji savršeno sami za sebe pričaju ovu priču i opisuju sve faze emocija kroz koje prolazimo nakon prekida", dodaje Andrea.

 

Zadnje vijesti

Taekwon-do klub „In-Nae“ osvojio 24 medalje u Vinkovcima

"DAJEM TI SRCE za Martinu" ovog četvrtka u Sibinju

Derbi u Sibinju pripao Slavoncu iz Bukovlja

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Nikad glamurozniji, veći i spektakularniji Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

FOTO GALERIJA

Održana večer Vojvođanskih Hrvata

Minimalna pobjeda Marsonije nad Slogom za ostanak na vodećoj poziciji

Tehnička škola predstavila projekt "Slavonika 5.0" vrijedan 80 milijuna kuna

Uz blagdan Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće

Osnovna škola iz Oriovca prvi put partner u dvogodišnjem međunarodnom KA2 projektu