'Naše srednje obrazovanje proizvodi pametne idiote'

Da je SDP odavno izgubio i najmanju socijalnu notu, jasno je i njihovim brodskim biračima, a na županijskoj skupštini otišli su i korak dalje pa su se narugali 'populusu' na demokratski način.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.11.2017
'Naše srednje obrazovanje proizvodi pametne idiote'


Naime, tijekom točke dnevnog reda 'Informacija o aktivnostima i provedbi projekata u djelatnosti obrazovanja i kulture' županijski vijećnik SDP-a Milan Mateša zaigrao se poput svojih stranačkih lidera i nespretnom igrom riječi ukazao je kako 'naše školstvo i srednje obrazovanje proizvodi pametne idiote'.

Kako je u pitanju svojevrsni oksimoron kojeg je teško na prvu dešifrirati, preostaje nam jedino da vjerujemo kako dotični na temelju sebi bliskih primjera zna o čemu govori. S obzirom na intelekt pojedinih SDP-ovaca na mikro i makro razini, kao i izjave ovakvog tipa - sasvim je moguće da u njihovom slučaju i više školske ustanove proizvode sličan kadar. Koji u izostanku bilo kakve radne sposobnosti i kreativnosti ulazi u partiju odakle popunjava županijska i gradska vijeća, te cjelokupno pučanstvo obogaćuje ovakvim mudrostima.

Što o njegovom ispadu misli županijska vrhuška SDP-a, do ovog članka nismo uspjeli doznati. Što građani misle, znamo nakon svakih izbora...

 
 
Zadnje vijesti

Pobjeda Marse protiv Višnjevca

Slavonac iz Bukovlja opravdao ulogu favorita

Općina Rešetari primila zahvalnicu Ministarstva pravosuđa

VIJESTI

Uspješna suradnja u izvršenju probacijskih poslova

Općina Rešetari primila zahvalnicu Ministarstva pravosuđa

FOTO GALERIJA

Učenici iz Gundinaca i Sikirevaca družili se uz knjige (nelektirne!)

Željezničar najuspješniji na 2. “Velentinovo kupu”

Održana županijska smotra LiDraNo 2018.

Brodski vaterpolisti na kampu u Dubrovniku

Osamnaest medalja za PK Marsonia u Sarajevu