Nakon solidne jeseni, nogometaši Zvonimira iz Donje Vrbe optimistični na početku nastavka sezone

Za nogometaše Zvonimira iz Donje Vrbe polusezona u Prvoj ŽNL bila je više nego solidna.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 17.03.2019
Nakon solidne jeseni, nogometaši Zvonimira iz Donje Vrbe optimistični na početku nastavka sezone


 Za nogometaše Zvonimira iz Donje Vrbe polusezona u Prvoj ŽNL bila je više nego solidna.

Ekipa koju vodi trener Darko Vrljić završila je na 6. mjestu sa 7 pobjeda i 6 poraza, dok nemaju neodlučenu. Za trećeplasiranim Sikirevcima na polusezoni zaostatak im je bio samo 2 boda, dok im je jesenski prvak iz Donjih Andrijevaca bježao 6 bodova. 

Zimske pripreme trener Vrljić počeo je 10. veljače, dok na popisu ima 18 igrača među kojima je klub ove zime napustio samo Đuro Botica. Ponajbolji igrač Filip Marinović zbog ozljede propustio je dio trenažnog procesa, ali bit će spreman za nastavak sezone. 

Tijekom priprema nogometaši Zvonimira odigrali su 5 kontrolnih utakmica. Prvo su sa 4:2 poraženi od kadeta Marsonije, da bi nakon toga s 10:0 nadigrali MV Croatiju. Jaku provjeru imali su protiv prve seniorske postave Marsonije koja je u Donjoj Vrbi slavila pobjedu s 3:0. Nakon toga je ekipa trenera Vrljića na svom terenu s 5:2 poražena od Sikirevaca u susretu u kojem su golove dali Ivan Marić i Alen Mijić. Posljednja utakmica bila je prošlog vikenda u Svetom Martinu na Muri u kojem je momčad bila na trodnevnim mini pripremama. Tamo je odigrana utakmica protiv austrijskog niželigaša Bad Pirawartha koji je slavio s 2:1, dok je nogometaše Zvonimira u vodstvo doveo Ivan Marić.

Trener Vrljić kao i klub ovog proljeća očekuju afirmaciju svojih mladih igrača poput: Ante Jelinića, Roberta Brekala, Denisa Marinovića te Davida i Darijana Popića.

Prema tome, nogometaši Zvonimira iz Donje Vrbe u nastavku proljetne polusezone uz povoljan raspored očekuju plasman u gornji dio prvenstvene ljestvice. Ukoliko ga ostvare osigurat će nastup od sljedeće sezone u novoformiranoj Međužupanijskoj ligi u kojoj će biti klubovi s područja Požeško – slavonske i Brodsko – posavske županije.

 

Zadnje vijesti

Raspored misa na svetkovinu Uskrsa

Ivan, Josip i Kasijan na ''Virovitičkoj klavirijadi''

Brodske košarkašice odigrale prijateljske utakmice s gošćama iz Kine

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa