Nakon neuspješne sezone, NK Mladost iz Banovaca nada se boljoj jeseni

Nogometaši Mladosti iz Banovaca među 13 klubova u natjecanju Treće ŽNL – centar zauzeli su pretposljednje 12. mjesto s 13 osvojenih bodova.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 22.07.2019
Nakon neuspješne sezone, NK Mladost iz Banovaca nada se boljoj jeseni


 Iza njih na 5 bodova zaostatka ostao je Omladinac iz Ciglenika, dok je ispred njih bio Gaj iz Zbjega s 2 boda više. U cijeloj sezoni momčad trenera Josipa Buljana zabilježila je samo dvije i to domaće pobjede, dok je 7 utakmica odigrano bez pobjednika te je doživljeno 15 poraza. Ekipa iz Banovaca je u 24 utakmice postigla ukupno 27 golova što je najmanje u ligi, dok je obrana primila 59. Više od njih primile su momčadi iz Zbjega i Ciglenika.

U prvom jesenskom dijelu sezone Mladost iz Banovaca osvojila je 5 bodova. Imali su i niz od 7 uzastopnih poraza, dok je jedina pobjeda izborena na domaćem terenu i to u posljednjemu kolu protiv kasnijeg prvaka lige Graničara iz Brodskog Varoša. Neodlučeno je bilo također u Banovcima protiv ekipa iz Zbjega i Ciglenika. Nakon zimske stanke momčad je dobro otvorila proljetnu polusezonu te je u 4 utakmice osvojila 4 boda. Sve su bili neodlučeni susreti protiv ekipa iz: Kaniže, Ciglenika, Jakačine i Brodskog Vinogorja. Druga pobjeda u sezoni zabilježena je na domaćem terenu protiv Sloge iz Gromačnika, dok je posljednji 8. bod samo u proljeće, a ukupno 13. –ti osvojen u Zbjegu u kojem je protiv domaćeg gaja odigrano 4:4.

Momčad iz Banovaca od 15 poraza čak 7 je zabilježila s minimalnim rezultatom, dok je nateži sa 6:0 bio u posljednjem kolu u Brodskom Varošu od domaćeg Graničara. U klubu se svakako nadaju puno boljoj slijedećoj sezoni.

U prošlom prvenstvu u Mladosti iz Banovaca više su se posvetili uređenju klupskih prostorija i infrastrukture nego samom rezultatu. Sada kada su taj dio sredili u novoj sezoni mogu očekivati puno bolje igre i rezultate.

Zadnje vijesti

Održan 1. Ljetni dječji nogometni "Legen kup 2019"

Azil "Sretna šapica" udovoljava uvjetima propisanim za sklonište za životinje

I dalje se možete prijaviti za bespovratne potpore Brodsko-posavske županije za poduzetnike

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu