Nakon neuspješne sezone, NK Mladost iz Banovaca nada se boljoj jeseni

Nogometaši Mladosti iz Banovaca među 13 klubova u natjecanju Treće ŽNL – centar zauzeli su pretposljednje 12. mjesto s 13 osvojenih bodova.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 22.07.2019
Nakon neuspješne sezone, NK Mladost iz Banovaca nada se boljoj jeseni


 Iza njih na 5 bodova zaostatka ostao je Omladinac iz Ciglenika, dok je ispred njih bio Gaj iz Zbjega s 2 boda više. U cijeloj sezoni momčad trenera Josipa Buljana zabilježila je samo dvije i to domaće pobjede, dok je 7 utakmica odigrano bez pobjednika te je doživljeno 15 poraza. Ekipa iz Banovaca je u 24 utakmice postigla ukupno 27 golova što je najmanje u ligi, dok je obrana primila 59. Više od njih primile su momčadi iz Zbjega i Ciglenika.

U prvom jesenskom dijelu sezone Mladost iz Banovaca osvojila je 5 bodova. Imali su i niz od 7 uzastopnih poraza, dok je jedina pobjeda izborena na domaćem terenu i to u posljednjemu kolu protiv kasnijeg prvaka lige Graničara iz Brodskog Varoša. Neodlučeno je bilo također u Banovcima protiv ekipa iz Zbjega i Ciglenika. Nakon zimske stanke momčad je dobro otvorila proljetnu polusezonu te je u 4 utakmice osvojila 4 boda. Sve su bili neodlučeni susreti protiv ekipa iz: Kaniže, Ciglenika, Jakačine i Brodskog Vinogorja. Druga pobjeda u sezoni zabilježena je na domaćem terenu protiv Sloge iz Gromačnika, dok je posljednji 8. bod samo u proljeće, a ukupno 13. –ti osvojen u Zbjegu u kojem je protiv domaćeg gaja odigrano 4:4.

Momčad iz Banovaca od 15 poraza čak 7 je zabilježila s minimalnim rezultatom, dok je nateži sa 6:0 bio u posljednjem kolu u Brodskom Varošu od domaćeg Graničara. U klubu se svakako nadaju puno boljoj slijedećoj sezoni.

U prošlom prvenstvu u Mladosti iz Banovaca više su se posvetili uređenju klupskih prostorija i infrastrukture nego samom rezultatu. Sada kada su taj dio sredili u novoj sezoni mogu očekivati puno bolje igre i rezultate.

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu