Nakon 25 godina STK Obrtnička škola Brod promjenio ime u Stolnoteniski klub Slavonski Brod

"Stolnoteniski klub Obrtnička škola Brod" promjenio je ime u " Stolnoteniski klub Slavonski Brod" - najvažnija je odluka sa skupštine kluba održane u povodu 25. godišnjice njegova postojanja. Klub se inače s prvom ekipom nalazi u Superligi što je najjači i najkvalitetniji razred stolnog tenisa u Hrvatskoj.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 21.06.2019
Nakon 25 godina STK Obrtnička škola Brod promjenio ime u Stolnoteniski klub Slavonski Brod


 Ovogodišnja svečana Skupština STK Obrtnička škola Brod održana je na Sportskom centru Poloj gdje su dodijeljena priznanja svima onima koji su na bilo koji način pomagali klubu kroz njegovu povijest. Najviše rasprave bilo je oko promjene imena kluba budući stolnotenisači više nisu stacionirani u Obrtničkoj školi. Na kraju je između imena Obrtnik, Slavonski Brod i Obrtnik SB većinom glasova izabrano puno ime grada za novo ime stolnoteniskog kluba.

Donesene u promjene u novom statutu kluba, pa će tako od sada aktivnije raditi s osobama koje imaju poteške u razvoju i s invaliditetom. Također će imati treninge za starije osobe koje se žele baviti stolnim tenisom. U statutu je do sada bilo da je ravnatelj Obrtničke škole predsjednik kluba što je sada promijenjeno.
 
U slučaju gašenja kluba u statutu je navedeno da sva imovina pripada Gradu Slavonskog Brodu. Klub je promijenio i adresu pa je nova Stanka Vraza 2a, odnosno dvorana Vijuš. Trenutni najveći problem kluba je prostor za treniranje. Za sada su u najmanjoj dvorani na Vijuš u koju stanu 3 stola tako da im ti uvjeti nisu odgovarajući, ali su ih prihvatili. Želja kluba je ponovno imati profesionalnog trenera.
 
Na svečanoj skupštini STK Slavonski Brod za počasne članove kluba izabrani su, prvi predsjednik Pavo Nenadić, pa dugogodišnji predsjednik Josip Miklaušić i Stjepan Bošnjaković. Treneri Predrag Latinović i Tomislav Klaić imat će treninge do kraja lipnja, a onda je u srpnju odmor, dok će sredinom kolovoza početi pripreme za novo prvenstvo. U trećoj sezoni Superlige za stolnotenisače Slavonskog Broda igrat će i to besplatno Stanislav Lošić i Karlo Frančec iz Zagreba te kao treći igrač Tomislav Klaić. Uz njega bit će mladi članovi kluba Juraj Lovrić i Tomi Stanišić, dok će se prvenstvene utakmice Superlige igrati i dalje u dvorani OŠ „Ivan Goran Kovačić“. Novost je da će se mečevi igrati do 3, a ne do 4 dobivena meča te se igra paralelno na 2 stola, a ne kao do sada samo na jednom.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Organizacija jednosmjenske nastave na području grada Slavonskog Broda

Sezona kupanja na brodskom Poloju u punom jeku

Dermatolozi upozoravaju: sunce je korisno, no i opasno

FOTO GALERIJA

20. smotra folklora ""Vidit će se na Sv. Iliju, koja cura ima đuvegiju"

Gastro večeri u Batrini ponovo privukle brojne posjetitelje

Partibrejkersi i Letu štuke razvalili Rock Starce

Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja