Najizvođači popa i rocka, od Divljih jagoda, Republike, do Opće opasnosti, Flyera, Fluentesa i Bajage

Treći po redu, Slavonija Fest CMC200, koji će se u Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu održati 24. i 25.kolovoza, sve je bliže.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 06.08.2018
Najizvođači popa i rocka, od Divljih jagoda, Republike, do Opće opasnosti, Flyera, Fluentesa i Bajage


 U dva festivalska dana brojnu publiku i ljubitelje glazbenih događanja, ne samo iz Slavonskog Broda i okolice nego i, pokazalo se i potvrdilo u dvije dosadašnje ove CMC 200 rock glazbene fešte, i mnogih krajeva Hrvatske Bosne, Slovenije, pa i Mađarske i Srbije, zabavljat će ponajbolji pop rock izvođači i regionalni naj bendovi.

Podsjetimo, petak, 24.kolovoza rezerviran Rock maraton, sve uspješniji remake nekad glasovitog i nadaleko poznatog rock maratona u Brodu 80-ih, rezerviran je za Divlje jagode, Kojote, Grupu Republika, Chaos Addict, Divljeg Dječaka, Jeremiah's, Bang Bang, The Siids, Cotu G4 i Jall aux yeux. Vrhunski program.

Sutradan, u subotu 25.kolovoza, na glavnoj večeri Slavonija Festa-CMC200, na golemoj i vizualno iznimno efektnoj pozornici u brodskoj Tvrđavi nastupit će Artan Lili, Opća opasnost, Teška Industrija, Emir and Frozen Camels, Flyer, Pravila Igre, Komuna, Fluentes, Neki to vole vruće te popularni Bajaga & Instruktori. 

Podsjetimo i to da je ulaz na obje večeri besplatan za sve posjetitelje, novost iz organizacije ovoga iznimnog glazbenog događaja, neslužbeno doznajemo, je da svi zainteresirani poklonici rocka i glazbe uopće do Slavonskog Broda mogu (do)putovati brojnim autobusnim linijama iz Zagreba, Osijeka, Đakova, N.Gradiške i Požege, kupovanjem karte online, te iskoristiti popust CMC200 ostvarivanjem 20 posto popusta na jednosmjernu ili povratnu kartu za Slavonski Brod. Karta se, doznajemo, može kupiti online počev od 6.kolovoza, vrijedi za sva putovanja s odredištem u Slavonskom Brodu s polaskom između 23. i 25.kolovoza 2018., kupljenom povratnom kartom povratno se putovanje može iskoristiti u roku od 4 dana od dana polaska. 

Zadnje vijesti

Za Rekord Tim 3 domaće pobjede

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

Beauty lounge RITUAL by Marko Zirdum pretvara snove o sjajnoj i njegovanoj kosi u stvarnost

NAJČITANIJE DANAS

Zabava Udruge "Prsten"

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

FOTO GALERIJA

Veleučilište u Slavonskom Brodu potpisalo ugovore o stipendiranju s osam studenata

U tijeku radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

Obilježena 84. obljetnica stradanja Vrbsko-ruščičkih žrtava

Pljeskom ispraćeni mladi Brođani, Zagrepčani i Zadrani

Trešnjevka prejaka za Brod na Savi