Nagradni videonatječaj za jednominutne videoradove

Na inicijativu Europe Directa koji djeluje pri Europskom domu Slavonski Brod pokrenut nagradni natječaj za videoradove informacijskih centara Europe Direct u Hrvatskoj #EDICHrvatska #Ovajputglasam

Autor: Brodportal | Datum objave: 24.01.2019
Nagradni videonatječaj za jednominutne videoradove


 Mladi, i svi koje se osujećaju mladima, pozvani su da sudjelu u nagradnom natječaju #EDICHrvatska #Ovajputglasam i osvojite vrijedne nagrade! Natječaj je otvoren od 20. siječnja do 1. ožujka 2019. godine!

Kako sudjelovati?

Ispuni prijavni obrazac u skladu s pravilima natjećaja te na You Tubeu, Facebooku ili Instagramu objavi videorad u trajanju od najviše 60 sekundi u kojem će natjecatelji na kreativan i mladima primjeren način objasniti zbog čega će glasati na izborima za Europski parlament 2019. godine. Krilatica i hashtagovi videokampanje su #Ovajputglasam i #IzboriEU2019. Najkreativniji, najduhovitiji i najautentičniji videoradovi ući će u izbor za pobjednike nagradnog natječaj.

Vrijedne nagrade

Desetero autora najkreativnijih videoodgovora na pitanje zašto bi mladih trebali izaći na izbore za Europski parlament 2019. osvojit će sudjelovanje na Međunarodnom parlamentu mladih „Kakvu Europu želimo?“ koji se održava u Slavonskom Brodu od . do 11. svibnja, te posjet institucijama EU-a u Bruxellesu. Autor najduhovitijeg videorada osvojit će digitalnu videokameru, a najautentičnijeg elektronički čitač knjiga (e book reader). Nagreade osigurava Predstavništvo EK u Hrvatskoj, Europski dom Slavonski Brod, EDIC-i u Hrvatskoj, Savjet mladih Brodsko-posavske županije i Savjet mladih grada Slavonskog Broda.

Više o natječaju na linku OVDJE.

Zadnje vijesti

Više požara i više posla za pripadnike Javne vatrogasne postrojbe

Brodski ronici organiziraju tečaj ronjenja

Podjela bodova u derbiju kola u Podcrkavlju

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu