Nagrađeni učenički radovi u policijskom projektu 'Djeca su naša radost'

Danas, 14. lipnja, policijski službenik Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje Mirko Čorak, je u sklopu preventivnog projekta „Djeca su naša radost“ u OŠ „Ivan Meštrović“ u Vrpolju, predstavio izložbu učeničkih radova.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.06.2022
Nagrađeni učenički radovi u policijskom projektu 'Djeca su naša radost'


 Otvorenje izložbe upriličeno je u Osnovnoj školi „Ivan Meštrović“ u Vrpolju, na kojoj su osim učenika i ravnatelja škole prisustvovali i načelnik općine, predstavnici Udruge pčelara Zrinski, ravnateljica spomen-galerije „Ivan Meštrović“ i predstavnici Policijske uprave brodsko-posavske.

Nakon otvorenja izložbe učeničkih radova, prisutnima se prigodno obratio Mirko Čorak koji je upoznao prisutne o ideji ovoga projekta koji traje više od dvije godine. Također se obratila i ravnateljica spomen-galerije „Ivan Meštrović“ Suzana Bilić Vardić, koja je naglasila važnost ovakvih projekata i animiranja djece u bavljenju izvannastavnim aktivnostima, i kako se metaforički izrazila: pčele i djeca su slični, bez i jednih i drugih nema budućnosti“!. 

Kako je već ranije predviđeno u sklopu ovog projekta su i dječje radionice u kojima su djeca izrazila svoje literarne i likovne aktivnosti vezane uz pčelarstvo, te je ocjenjivanje i odabir najboljih radova bio izazovan jer je u konkurenciji bilo 82 likovna i četiri literarna rada, od kojih je nagrađeno četiri likovna i jedan literarni rad. Predsjednik udruge pčelara Zrinski gospodin Damir Šajnović je prigodno uručio nagrade učenicima.

Spomenuti projekt se provodio u osnovnim školama na postajnom području Ispostave Vrpolje, uz aktivno sudjelovanje malih pčelara iz pčelarske sekcije „Pčela“, iz Osnovne škole Ivan Filipović iz Velike Kopanice

 

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije