Nagrađeni najbolji brodski restorani i građani za trud oko uređenja svojih prozora, balkona, okućnica...

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda svake godine tijekom proljeća bira i nagrađuje najbolje gradske barove i restorane, najljepše uređene terase ugostiteljskih objekata, ali i balkone, prozore i okućnice samih Brođana. Nagrade su najboljima u ovogodišnjoj akciji dodijeljene sinoć na prigodnoj svečanosti na terasi Kapelanova stana u brodskoj Tvrđavi.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 03.09.2021


Hotel Savus i Grozd najbolji su brodski restorani u svojim kategorijama, a u kategoriji krčmi pak pizzeria Uno – tako su odlučili članovi prosudbenog povjerenstva Turističke zajednice grada Slavonskog Broda koji su proljetos obilazili sve restorane u gradu. A kad je riječ o najljepšoj terasi, među svim ugostiteljskim objektima najljepša je ona caffe bara Come Back u Primorskoj u ulici na samom zapadnom ulazu u uži centar grada, koja raskošnim cvijećem plijeni pozornost brojnih prolaznika.

Nagrade su za svoj trud dobili su i Brođani: za najljepše uređen prozor obitelj Gusak u Branimirovoj 59, pretkućnicu obitelj Glavaš u Branimirovoj 97a, te za najljepši balkon obitelj Galović u Čavličkom kraju broj 109. Nagrade im je dodijelio brodski gradonačelnik i predsjednik gradske TZ Mirko Duspara. 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

SPORT

Najava 12. kola Treće HNL -istok

Omladinac iz Gornje Vrbe gostuje u Pleternici

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška