Nagrađeni naj restoran, terasa, bar, balkon, pretkućnica, stiže CMC Festival rocka

Na prigodnoj svečanosti u ponedjeljak navečer uručenjem nagrada završila je još jedna uspješna akcija natjecateljskog karaktera Turističke zajednice grada Slavonskog Broda.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 10.07.2018
Nagrađeni naj restoran, terasa, bar, balkon, pretkućnica, stiže CMC Festival rocka


 Akcija je provedena tijekom proljetnih mjeseci, komisije gradske TZ obišle su sve predložene lokacije i objekte, ocijenile ih i odlučile za najbolje.

Najcaffebar u ovogodišnjoj akciji je "Lutvinka" u Jagićevoj 66. Za najrestoran, za ukupni dojam, proglašen je restoran hotela "Art" u Zrinskoj 44, najrestoran u pogledu gastro ponude ima "Uno" Zrinska 7. Nagradu za najkonobara, novu kategoriju u ovoj akciji, dobio je Saša Mikec, konobar u restoranu "Grozd" u Brod.Varošu, Bečic 11a. Najterasu, ocijenila je komisija, ima Tenis kluba Brod, nagradu za najljepše ukrašeni prozor dobila je Mirela Bilić iz Ulice don Ive Prodana 25, najbalkon ima obitelj Marijić u Ulici P.Rittera Vitezovića 3, a najljepšu pretkućnicu Blaženka Tutek u Ulici Kolara III 1.

Priznanja su uručili gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara i direktor Komunalca Pero Jelinić. 

- Želimo nagraditi trud naših sugrađana, koji ovaj grad čine ugodnim za život i ljepšim. Mislim da Brod iz godine u godinu ima sve više sadržaja kad je turistička ponuda u pitanju. Prije 10-ak godina nismo imali hotela u gradu, sada već imamo preko 600 ležajeva u gradu Slavonskom Brodu, u izgradnji je veliki hotel naš hotel Park, iz dana u dan dajemo sve više i dobijamo sve bolju ponudu što se tiče gostiju koji dolaze u Slavonski Brod. Mi ćemo ove godine prijeći brojku od 40.000 noćenja, to je ono što smo imali prije rata, ne računajući one objekte koje smo imali uz autocestu i kamp. Znači, napokon smo se vratili na one godine prije rata-zadovoljan je gradonačelnik i predsjednik gradske TZ Mirko Duspara.

U sklopu programa, u kojem su nastupile članice ženskog vokalnog ansambla "Viojlice" brodske Gimnazije "M.Mesić", predstavljen je i svojevrsni podsjetnik na vrlo skoro još jedno veliko događanje u gradu Slavonskom Brodu, značajnog i sa turističkog aspekta. Radi se, dakako, o CMC Festivalu 200, rock-maratonu koji će se 24. i 25.kolovoza održati u brodskoj Tvrđavi. -CMC Televizija je prepoznala grad Slavonski Brod kao potencijal što se tiče samog tog festivala, na idealnoj smo geoprometnoj lokaciji, 200-njak km od Zagreba, Beograda, Sarajeva, pa i Budimpešte, tako da je to idealan prostor da okupimo ljude koji vole rock i pop glazbu. Mislim da se kroz ove dvoje godine to pokazalo kao dobro, ono što je za grad Slavonski Brod bitno je da tih dana imamo događanja u samom gradu, a ne samo u Tvrđavi, tu je i određena promocija. Brođani imaju priliku vidjeti legende rocka i popa s ovih prostora, tako da je to pun pogodak. Na tom festivalu možete sresti ljude iz raznih gradova koji za ono što ih zanima ne žale ni novca da vide i uživaju. Ulaz je besplatan za sve, bit će i noćna utrka brodskim ulicama na 5 i 10 km, u programu CMC-a obećavaju se velika imena koja će svojom svirkom i pjesmom razveseliti sve ljude koji će u ta dva dana, 24. i 25.kolovoza doći u brodsku Tvrđavu, u ta dva dana grad Slavonski Brod je rezerviran za ljubitelje rocka i popa-kazao je gradonačelnik Duspara. 

 
Zadnje vijesti

U blizini Novog Topolja prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama

U Brodu održan Filmski festival

VIDEO Kristina Kegljen radi na novim sjajnim projektima

SPORT

Reorganizacija Futsala

Tri druge lige od jeseni 2019. godine

NAJČITANIJE DANAS

Počinje 23. Novogradiško glazbeno ljeto

Četiri večeri odlične zabave uz S.A.R.S., Hanku Paldum, Plavi orkestar, Bebeka...

FOTO GALERIJA

U Koraću održana 6. Smotra folklora 'Gospi u čast'

Svetkovina svetog Lovre svečano proslavljena u Požegi

Novi radovi na proširenju kolnika i izgradnji biciklističke trake u Budakovoj ulici

Doživotni zavjeti sestre Ivane Ćurić, redovnice Družbe Kćeri Božje Ljubavi

11. Kukuruzijada u Gornjim Andrijevcima, najbolja do sada