Nagrađeni naj restoran, terasa, bar, balkon, pretkućnica, stiže CMC Festival rocka

Na prigodnoj svečanosti u ponedjeljak navečer uručenjem nagrada završila je još jedna uspješna akcija natjecateljskog karaktera Turističke zajednice grada Slavonskog Broda.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 10.07.2018
Nagrađeni naj restoran, terasa, bar, balkon, pretkućnica, stiže CMC Festival rocka


 Akcija je provedena tijekom proljetnih mjeseci, komisije gradske TZ obišle su sve predložene lokacije i objekte, ocijenile ih i odlučile za najbolje.

Najcaffebar u ovogodišnjoj akciji je "Lutvinka" u Jagićevoj 66. Za najrestoran, za ukupni dojam, proglašen je restoran hotela "Art" u Zrinskoj 44, najrestoran u pogledu gastro ponude ima "Uno" Zrinska 7. Nagradu za najkonobara, novu kategoriju u ovoj akciji, dobio je Saša Mikec, konobar u restoranu "Grozd" u Brod.Varošu, Bečic 11a. Najterasu, ocijenila je komisija, ima Tenis kluba Brod, nagradu za najljepše ukrašeni prozor dobila je Mirela Bilić iz Ulice don Ive Prodana 25, najbalkon ima obitelj Marijić u Ulici P.Rittera Vitezovića 3, a najljepšu pretkućnicu Blaženka Tutek u Ulici Kolara III 1.

Priznanja su uručili gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara i direktor Komunalca Pero Jelinić. 

- Želimo nagraditi trud naših sugrađana, koji ovaj grad čine ugodnim za život i ljepšim. Mislim da Brod iz godine u godinu ima sve više sadržaja kad je turistička ponuda u pitanju. Prije 10-ak godina nismo imali hotela u gradu, sada već imamo preko 600 ležajeva u gradu Slavonskom Brodu, u izgradnji je veliki hotel naš hotel Park, iz dana u dan dajemo sve više i dobijamo sve bolju ponudu što se tiče gostiju koji dolaze u Slavonski Brod. Mi ćemo ove godine prijeći brojku od 40.000 noćenja, to je ono što smo imali prije rata, ne računajući one objekte koje smo imali uz autocestu i kamp. Znači, napokon smo se vratili na one godine prije rata-zadovoljan je gradonačelnik i predsjednik gradske TZ Mirko Duspara.

U sklopu programa, u kojem su nastupile članice ženskog vokalnog ansambla "Viojlice" brodske Gimnazije "M.Mesić", predstavljen je i svojevrsni podsjetnik na vrlo skoro još jedno veliko događanje u gradu Slavonskom Brodu, značajnog i sa turističkog aspekta. Radi se, dakako, o CMC Festivalu 200, rock-maratonu koji će se 24. i 25.kolovoza održati u brodskoj Tvrđavi. -CMC Televizija je prepoznala grad Slavonski Brod kao potencijal što se tiče samog tog festivala, na idealnoj smo geoprometnoj lokaciji, 200-njak km od Zagreba, Beograda, Sarajeva, pa i Budimpešte, tako da je to idealan prostor da okupimo ljude koji vole rock i pop glazbu. Mislim da se kroz ove dvoje godine to pokazalo kao dobro, ono što je za grad Slavonski Brod bitno je da tih dana imamo događanja u samom gradu, a ne samo u Tvrđavi, tu je i određena promocija. Brođani imaju priliku vidjeti legende rocka i popa s ovih prostora, tako da je to pun pogodak. Na tom festivalu možete sresti ljude iz raznih gradova koji za ono što ih zanima ne žale ni novca da vide i uživaju. Ulaz je besplatan za sve, bit će i noćna utrka brodskim ulicama na 5 i 10 km, u programu CMC-a obećavaju se velika imena koja će svojom svirkom i pjesmom razveseliti sve ljude koji će u ta dva dana, 24. i 25.kolovoza doći u brodsku Tvrđavu, u ta dva dana grad Slavonski Brod je rezerviran za ljubitelje rocka i popa-kazao je gradonačelnik Duspara. 

 

Zadnje vijesti

Leoni Pavlešin i Davidu Aračiću A norma, Marku Lipovcu B norma za ulazak u reprezentaciju Hrvatske

Važna pobjeda Marsonije nad Belišćem

Raspored misa na svetkovinu Uskrsa

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa