Nagrade fiš majstorima, najuređenijima barovima i restoranima

U organizaciji gradske TZ Slavonskog Broda u utorak navečer upriličena je svečana dodjela nagrada najboljim natjecateljima ovogodišnje brodske Fišijade, te najuspješnijima u tradicionalnim akcijama gradske TZ u pogledu uređivanja okoliša i kvalitete ugostiteljskih usluga.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 12.07.2017
Nagrade fiš majstorima, najuređenijima barovima i restoranima


 Zbog nevremena odgođeno je u petak navečer proglašenje tri najbolja fiša na Fišijadi, dodjela nagrada bila je stoga u utorak navečer na prigodnoj svečanosti na terasi caffe bara "Navigator" na Korzu. Treće mjesto, nagrade i novčani bon od 500 kuna pripalo je Zdravku Terziću iz Podrckavlja, 2. mjesto i poklon bon od 1000 kuna Josipu Kitanoviću iz Velike Kopanice, a 1. mjesto, nagrade i poklon bon od 1500 kuna Slavku Smoljancu iz Nove Gradiške.

U tradicionalnoj akciji gradske TZ, za najbolji gradski caffe bar proglašen je "Navigator" na Korzu, najrestoran je "Antik" u Starčevićevoj, najterasa ugostiteljskog objekta "Grozd" u Brodskom Varošu, najljepši prozor po ocjeni prosudbene komisije ima obitelj Tolić, Ulice 30 .svibnja 1990., najbalkon obitelj Mijić u naselju Andrija Hebrang, najpretkućnicu obitelj Galović, Čavlički kraj 10a.

-Ova akcija TZ pokazala je da ljudima znače ove nagrade, iz godine u godinu sve se više ljudi prijavljuje na ovo natjecanje i sve više se toga u gradu i uređuje. To je ujedno i poticaj sugrađanima da urede svoj okoliš, a samim tim i sam grad postaje ljepši i ugodniji za život-kazao je gradonačelnik i predsjednik gradske TZ Mirko Duspara.

Igor Polak, producent CMC Slavonija festivala ukratko je predstavio program ovogodišnje rock fešte koja će se brodskoj Tvrđavi održati 25. i 26.kolovoza.

-Po ne znam koji puta želim i ovom prilikom zahvaliti svima koji podupiru ovaj CMC Slavonija festival, od svih izvođača veliko hvala Slavonskom Brodu što ste nas primili, to je stvarno sjajno, kazao je Polak, te dodao kako će na CMC Slavonija festivalu uz veliku produkciju, headlineri biti Jura Stublić i Film, Jurica Pađen i Aerodrom, Opća opasnost i mnogi drugi. 

Zadnje vijesti

Šahisti iz Ruščice na turniru u Međugorju

Slavonski vatrogasci ponovo odlaze u Dalmaciju gasiti požare

Nakon uspjeha na državnom natjecanju, Gradska glazba Nove Gradiške nastavlja s nastupima diljem Hrvatske

SPORT

Najuspješniji Mato Opačak

Šahisti iz Ruščice na turniru u Međugorju

FOTO GALERIJA

U Podvinju prava manufaktura: peče se pekmez za 18. podvinjsku Pekmezijadu

Obilježena 60. obljetnica KUD-a Ivan Meštrović i 45 godina Galerije

Na autocesti kod Bukovlja smrtno stradala osoba u prometnoj

Što kada klasične dijete više ne pale?

Putem vjere, ljubavi i poniznosti do uznesenja u nebo, poput Marijinog