Nagrade fiš majstorima, najuređenijima barovima i restoranima

U organizaciji gradske TZ Slavonskog Broda u utorak navečer upriličena je svečana dodjela nagrada najboljim natjecateljima ovogodišnje brodske Fišijade, te najuspješnijima u tradicionalnim akcijama gradske TZ u pogledu uređivanja okoliša i kvalitete ugostiteljskih usluga.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 12.07.2017
Nagrade fiš majstorima, najuređenijima barovima i restoranima


 Zbog nevremena odgođeno je u petak navečer proglašenje tri najbolja fiša na Fišijadi, dodjela nagrada bila je stoga u utorak navečer na prigodnoj svečanosti na terasi caffe bara "Navigator" na Korzu. Treće mjesto, nagrade i novčani bon od 500 kuna pripalo je Zdravku Terziću iz Podrckavlja, 2. mjesto i poklon bon od 1000 kuna Josipu Kitanoviću iz Velike Kopanice, a 1. mjesto, nagrade i poklon bon od 1500 kuna Slavku Smoljancu iz Nove Gradiške.

U tradicionalnoj akciji gradske TZ, za najbolji gradski caffe bar proglašen je "Navigator" na Korzu, najrestoran je "Antik" u Starčevićevoj, najterasa ugostiteljskog objekta "Grozd" u Brodskom Varošu, najljepši prozor po ocjeni prosudbene komisije ima obitelj Tolić, Ulice 30 .svibnja 1990., najbalkon obitelj Mijić u naselju Andrija Hebrang, najpretkućnicu obitelj Galović, Čavlički kraj 10a.

-Ova akcija TZ pokazala je da ljudima znače ove nagrade, iz godine u godinu sve se više ljudi prijavljuje na ovo natjecanje i sve više se toga u gradu i uređuje. To je ujedno i poticaj sugrađanima da urede svoj okoliš, a samim tim i sam grad postaje ljepši i ugodniji za život-kazao je gradonačelnik i predsjednik gradske TZ Mirko Duspara.

Igor Polak, producent CMC Slavonija festivala ukratko je predstavio program ovogodišnje rock fešte koja će se brodskoj Tvrđavi održati 25. i 26.kolovoza.

-Po ne znam koji puta želim i ovom prilikom zahvaliti svima koji podupiru ovaj CMC Slavonija festival, od svih izvođača veliko hvala Slavonskom Brodu što ste nas primili, to je stvarno sjajno, kazao je Polak, te dodao kako će na CMC Slavonija festivalu uz veliku produkciju, headlineri biti Jura Stublić i Film, Jurica Pađen i Aerodrom, Opća opasnost i mnogi drugi. 

Zadnje vijesti

Zdravko Logarušić novi izbornik nogometne reprezentacije Sudana: 'Očekujem zahtjevan, ali zanimljiv posao'

Majstori, obiđite mjesta gdje ste radili i što je potrebno da građani budu zadovoljni

Počela isplata 19,7 milijuna kuna proizvođačima mlijeka

SPORT

Vodit će ih na Afričkom kupu nacija

Zdravko Logarušić novi izbornik nogometne reprezentacije Sudana: 'Očekujem zahtjevan, ali zanimljiv posao'

NAJČITANIJE DANAS

Bravo!!!

Brođanka Stela nova je hrvatska pjevačka zvijezda u usponu

FOTO GALERIJA

Vrhunac slavlja 60. obljetnice svetišta Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu

Potpisani Sporazumi o suradnji na razvoju širokopojasnog interneta

Pater Arek Krasicki: Mladi, ohrabrite se i otvorite srca za ljubav

Borna Čengić i Borna Mađarević uspješni na Prvenstvu Hrvatske

Sveti Nikola darivao mališane u Slavonskom Kobašu