Nagrade fiš majstorima, najuređenijima barovima i restoranima

U organizaciji gradske TZ Slavonskog Broda u utorak navečer upriličena je svečana dodjela nagrada najboljim natjecateljima ovogodišnje brodske Fišijade, te najuspješnijima u tradicionalnim akcijama gradske TZ u pogledu uređivanja okoliša i kvalitete ugostiteljskih usluga.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 12.07.2017
Nagrade fiš majstorima, najuređenijima barovima i restoranima


 Zbog nevremena odgođeno je u petak navečer proglašenje tri najbolja fiša na Fišijadi, dodjela nagrada bila je stoga u utorak navečer na prigodnoj svečanosti na terasi caffe bara "Navigator" na Korzu. Treće mjesto, nagrade i novčani bon od 500 kuna pripalo je Zdravku Terziću iz Podrckavlja, 2. mjesto i poklon bon od 1000 kuna Josipu Kitanoviću iz Velike Kopanice, a 1. mjesto, nagrade i poklon bon od 1500 kuna Slavku Smoljancu iz Nove Gradiške.

U tradicionalnoj akciji gradske TZ, za najbolji gradski caffe bar proglašen je "Navigator" na Korzu, najrestoran je "Antik" u Starčevićevoj, najterasa ugostiteljskog objekta "Grozd" u Brodskom Varošu, najljepši prozor po ocjeni prosudbene komisije ima obitelj Tolić, Ulice 30 .svibnja 1990., najbalkon obitelj Mijić u naselju Andrija Hebrang, najpretkućnicu obitelj Galović, Čavlički kraj 10a.

-Ova akcija TZ pokazala je da ljudima znače ove nagrade, iz godine u godinu sve se više ljudi prijavljuje na ovo natjecanje i sve više se toga u gradu i uređuje. To je ujedno i poticaj sugrađanima da urede svoj okoliš, a samim tim i sam grad postaje ljepši i ugodniji za život-kazao je gradonačelnik i predsjednik gradske TZ Mirko Duspara.

Igor Polak, producent CMC Slavonija festivala ukratko je predstavio program ovogodišnje rock fešte koja će se brodskoj Tvrđavi održati 25. i 26.kolovoza.

-Po ne znam koji puta želim i ovom prilikom zahvaliti svima koji podupiru ovaj CMC Slavonija festival, od svih izvođača veliko hvala Slavonskom Brodu što ste nas primili, to je stvarno sjajno, kazao je Polak, te dodao kako će na CMC Slavonija festivalu uz veliku produkciju, headlineri biti Jura Stublić i Film, Jurica Pađen i Aerodrom, Opća opasnost i mnogi drugi. 

Zadnje vijesti

Uspiješna nedjelja brodskih rukometaša

Prve, druge i treće nagrade brodskim učenicima glazbe

Mirela Corel Baketarić: Sanjar, idealist i tragač s olovkom u ruci

VIJESTI

NATJECANJE OSNOVNOŠKOLACA U NOVOM MAROFU

Prve, druge i treće nagrade brodskim učenicima glazbe

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO intervju

Mirela Corel Baketarić: Sanjar, idealist i tragač s olovkom u ruci

FOTO GALERIJA

HKUU “Trenk“ Nova Gradiška - kvalitetnim aktivnostima kroz 2018. godinu

Učenici iz Gundinaca i Sikirevaca družili se uz knjige (nelektirne!)

Željezničar najuspješniji na 2. “Velentinovo kupu”

Održana županijska smotra LiDraNo 2018.

Brodski vaterpolisti na kampu u Dubrovniku