Na polovici mini Euro turneje Ivona Riđan bilježi dobre igre i rezultate

U Budimpešti je protekli tjedan odigran OPEL kup U12 TEJT, gdje je Ivona na putu do finala bila bolja od Asaduline (CIP) 6-2 6-0, Peter (MAĐ) 6-0 6-0, Perelman (RUS) 6-1 6-4, Nagy (ROU) 6-1 6-1.

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.07.2019
Na polovici mini Euro turneje Ivona Riđan bilježi dobre igre i rezultate


  U finalu je zaustavljena od prve igračice Mađarske, Biro M. rezultatom 3-6 0-6. Ovo je za Ivonu odličan rezultat jer je u svom 5 nastupu na nekom od međunarodnih turnira stigla do finalnog meča.

Tjedan prije nastupa u Mađarskoj prijestolnici, Ivona je nastupila u Dubrovniku na fantastičnom DUB Bowlu U13, gdje se našlo ukupno 35 prvaka iz ražličitih država sa svih kontinenata. Naša tenisačica ovdje bilježi dobre igre protiv Brazilke Manuele 6-2 6-1 , Granić (HRV) 3-6 6-4 10-5, Sahnis (MOL) 6-4 6-1, Tin Oi (CHI) 6-0 6-1. Tu je zaustavljena u 1/4 finalu od Hrvatske U14 reprezentativke i osvjačice ovogodišnjeg DUB Bowla, N.Tešankić 0-6 0-6. 

Ivona sada ima dva dana odmora kod kuće i ponovo povratak u ponedjeljak u Budimpeštu gdje nastupa u glavnom turniru na Hungarian open U12 TEJT, a nakon toga se seli malo južnije u Stobreč gdje nastupa na Adriatic kupu. Ivoni želimo puno uspjeha i dobrih mečeva u naredna 3 tjedna.

 

Zadnje vijesti

Organizacija jednosmjenske nastave na području grada Slavonskog Broda

Sezona kupanja na brodskom Poloju u punom jeku

Dermatolozi upozoravaju: sunce je korisno, no i opasno

FOTO GALERIJA

20. smotra folklora ""Vidit će se na Sv. Iliju, koja cura ima đuvegiju"

Gastro večeri u Batrini ponovo privukle brojne posjetitelje

Partibrejkersi i Letu štuke razvalili Rock Starce

Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja