Na graničnim prijelazima otkriveni krivotvoreni dokumenti

Na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod, dana 6. i 7. kolovoza, policijski službenici su otkrili dva krivotvorena PCR testa i dva krivotvorena rješenja o izdavanju dozvole za boravak i rad.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.08.2021
Na graničnim prijelazima otkriveni krivotvoreni dokumenti


 Naime, 6. kolovoza, u 11.35 sati, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, 50-godišnjak je policijskim službenicima predočio negativan PCR test. Također je policajcima dao na uvid i rješenje o izdavanju dozvole za boravak i rad, što je učinio i 51-godišnjak. Policajci su posumnjali da se radi o krivotvorinama, što je i potvrđeno daljnjim radom, te je utvrđeno da su PCR test i obadva rješenja o izdavanju dozvole za boravak i rad krivotvoreni.

Dana 7. kolovoza, u 21.15 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, 21-godišnja putnica iz osobnog automobila (bosansko-hercegovačkih nacionalnih registracijskih oznaka), policajcima je dala na uvid negativan PCR test, za koji su policijski službenici utvrdili da je krivotvoren. Također je utvrđeno, da je 21-godišnjakinja prekršila prethodno izrečenu sigurnosnu mjeru samoizolacije, koja joj je bila izrečena u vremenu od 2. do 12. kolovoza.

Policijski službenici protiv 50-godišnjaka, 51-godišnjaka i 21-godišnjakinje podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krivotvorenja isprave. 

Zadnje vijesti

83 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Prekoračenje radnog vremena ugostiteljskog objekta

U Slavonskom Brodu uhvaćena lažna liječnica iz Srbije, botoksirala je žene bez dozvole

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška