Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine

Što ste vozili brzo, vozili ste! Na dionici državne ceste 53 u Rastušju kod Slavonskog Broda postavljen je prvi fiksni radarski uredaj Gatso - nova sofisticirana kamera za nadzor brzine koja snima sve i ne možete ju izbjeći.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 14.06.2019
Na državnoj cesti D53 u Rastušju  proradila nova kamera za nadzor brzine


Objektiv nove kamere snima promet 24 sata. I to u oba smjera. Detektira svaki prekršaj, od prebrze vožnje, korištenja mobitela u vožnji, nevezanja sigurnosnog pojasa do toga tko je u automobilu i odakle dalazi. 

Sibinj, Rastušje, Kovačevac, Sapci - mjesta su na području Brodsko-posavske županije na kojima možete očekivati ovaj radar No, nikada nećete sigurno znati je li kamera u kućištu i snima li ili ne.  "Cilj je preventiva i spriječavanje neželjenih nesreća u prometu, a ne primarno kažnjavanje. No, postoji nešto što se zove odgovornost. Zato će snimka, odnosno fotografija koju zabilježi kamera i proslijedi ju izravno policiji – biti dovoljan dokaz za počinjeni prekršaj", poručuju iz PU brodsko-posavske. 
 
 
 
 
 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Organizacija jednosmjenske nastave na području grada Slavonskog Broda

Sezona kupanja na brodskom Poloju u punom jeku

Dermatolozi upozoravaju: sunce je korisno, no i opasno

FOTO GALERIJA

20. smotra folklora ""Vidit će se na Sv. Iliju, koja cura ima đuvegiju"

Gastro večeri u Batrini ponovo privukle brojne posjetitelje

Partibrejkersi i Letu štuke razvalili Rock Starce

Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja