Muškarcu (62) s područja Sibinja oduzeto 89 stabljika 'trave'

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, tijekom proteklog vikenda dovršili su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom, kojega su uhitili u četvrtak 29.kolovoza na okolnosti počinjenja kaznenog djela iz kriminaliteta droga.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 02.09.2019
Muškarcu (62) s područja Sibinja oduzeto 89 stabljika 'trave'
 U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, te temeljem naloga Županijskog suda, 30.kolovoza na području općine Sibinj policajci su pretražili dom i prostorije koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom su pronašli i oduzeli 89 stabljika indijske konoplje, visine od 5 do 150 centimetara. 

Osumnjičeni je indijsku konoplju neovlašteno proizvodio i prerađivao, posjedovao je i opremu i materijal namijenjene neovlaštenoj proizvodnji, odnosno preradi tvari koje su propisom proglašene drogom. Dana 30.kolovoza 62-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske. U daljnjoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, a nakon prvog ispitivanja, 62-godišnjaku je sudac istrage Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor, nakon čega su ga policijski službenici predali u zatvor u Požegi, rečeno je tim povodom novinarima na presici PU brodsko-posavske.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Panici nema mjesta ali oprezu i trezvenosti svakako da

Ivona Riđan prva u Vinkovcima, druga u Osijeku

"Stiže" snijeg u gorje, ali i nizine

FOTO GALERIJA

Biskup Milan Stipić blagoslovio kupolu crkve i temelj nove župne kuće brodske grkokatoličke župe

Ruščicom projahalo 65 pokladnih jahača iz svih krajeva Slavonije

FOTOGALERIJA - Više od 60 pokladnih jahača defiliralo perkovačkim šorovima

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole