Muškarac (38) sletio u odvodni kanal

U subotu, 16. veljače, oko 0.30 sati , u blizini Velike Kopanice, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.02.2019
Muškarac (38) sletio u odvodni kanal


Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo jer, 38-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste uslijed čega je u jednom trenutku došlo do slijetanja automobila s kolnika na travnatu površinu, a zatim i do udara vozila u odvodni kanal. Vozaču je alko testom utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2 promila. Policija protiv vozača podnosi prekršajnu prijavu mjerodavnom sudu.

Teško ozlijeđen pri slijetanju vozila

U Slavonskom Kobašu, u subotu, oko 3 sata ,dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila , da je do prometne nesreće došlo jer 22-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom nije prilagodio brzinu kretanja osobini ceste t eje u jednom trenutku došlo do zanošenja vozila, slijetanja s ceste, prevrtanja vozila i udara u odvodni kanal. Policija je također utvrdila da vozač za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas te su mu alko testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,55 promila. U ovoj prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen te mu je liječnička pomoć ukazana u OB „Dr. Josip Benčević“ gdje je zadržan na liječenju. Policija protiv vozača podnosi odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Teško ozlijeđen vozač motocikla

U Batrini, u subotu, (16. veljače) oko 14,30 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do prometne nesreće je došlo, jer je 47-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, skretao lijevo na kolni ulaz, ne propustivši 24-godišnjeg vozača motocikla, te je došlo do udara motocikla u vozilo. Vozač motocikla je teško ozlijeđen i nakon ukazane liječničke pomoći na mjestu događaja prevezen je i zadržan u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju. Policija je utvrdila da je 24-godišnjak upravljao neregistriranim i tehnički nepregledanim motociklom te kategorijom vozila koja nije upisana u njegovu vozački dozvolu. Policija protiv 47-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu, a protiv motocikliste optužne prijedloge mjerodavnom sudu u Slavonskom Brodu.
 

Zadnje vijesti

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

TKD Alfa Brod nastupio u Ljubljani

U vrtu pronašla protuzrakoplovni projektil

VIJESTI

Dugogodišnja suradnja

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

FOTO GALERIJA

Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Dalija Orešković u Slavonskom Brodu predstavila program START-a: Zalažemo se za uvođenje europske minimalne plaće

Održan središnji dio programa povodom obilježavanja Dana grada

U čast svetom Ivanu Nepomuku zapaljen Ivanjski krijes