Mrlle donosi dugoočekivani album prvijenac "Vazda"

Nakon dugog i napornog rada poznati brodski reper, tekstopisac, producent i glazbenik Darko Mrvelj Mrlle, donosi nam svoj album prvijenac pod nazivom "Vazda".

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.05.2019
Mrlle donosi dugoočekivani album prvijenac "Vazda"
 Na albumu se nalazi 11 pjesama, album je mješavina pop i rap glazbe. Ovaj album je jedinstven iz tog razloga sto je cijeli album Mrlle uradio samostalno. Pjesme kao što su Medena, Moja mala i ja i Kada bi voljela sigurno će vas natjerati da zaplešete u klubu.

Nekoliko značajnih hrvatskih i srpskih glazbenih izvođaca poput Raste, Connecta , Kranksvestera, Cobyja preporučilo je ovaj album za slušanje,  album je izdan samo u digitalnom obliku i moguće ga je slušati samo na Youtube platformi, ukoliko želite album slušati u svom limenom ljubimcu možete ga preuzeti ovdje.

Mrlle je prvi hrvatski izvođač ovog žanra koji je uradio kompletan album, dok se ostali izvođači baziraju na singlove i spotove, Mrlle se ipak opredijelio za stvaranje albuma.

Na vama je da ga preslusate i ocjenite, na albumu ima za svakog ponešto.

Zadnje vijesti

Na autocesti Beograd - Zagreb kod Slavonskog Broda pušten je u rad Motel

Potvrđena deveta osoba pozitivna na covid-19

Odgoda povrata duga, otkup mlijeka i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, osnivanje digitalne tržnice, potpore biljnoj proizvodnji i stočarstvu

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji