Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

Moto klubovi iz cijele Hrvatske, ali i regije – od Korčule, Šibenika, Zagreba, Vinkovaca, pa sve do Srbije i Bosne i Hercegovine, brodsku Pečenkijadu, nisu propustili niti ove godine.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.10.2019
Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju


Kao i svako dosadašnje izdanje Pečenkijade, i ovogodišne je oborilo rekorde. Kako navode iz Moto kluba "Brod" na natjecanje su se ove godine prijavile čak 172 ekipe.

Podsjećamo, riječ je o manifestaciji koja je prvi puta organizirana prije jedanaest godina, i to na inicijativu Moto kluba "Brod" koji je ovo okupljanje zamislio kad prigodan završetak sezone motorijada i motopartyja.

No kroz godine, Pečenkijada se samo širila, pa na njoj sada sudjeluje i sve veći broj građana i udruga. Svoju ekipu i ove je godine imala i 3. gardijska brigada 3. bojne "Kobre", čiji članovi sudjeluju već šest godina. "Prava manifestacija, samo imam jedan prijedlog za organizatore, a to je da se obilježi i otvaranje motorističke sezone, pa da dva puta godišnje radimo ovo." poručio je Luka Krijan iz navedene ekipe.

Organizatorima su i ove godine upućene brojne pohvale za način na koji je natjecanje osmišljeno.

"Ovo se događa jedanput godišnje i svaka čast Moto klubu "Brod". Ne znam tko je idejni začetnik ovoga, ali napravit nešto ovakvo na kraju sezone je stvarno vrh." poručili su iz Moto kluba "Racing" Našice, a komplimenti su došli i od inozemnih gostiju.

"Mogu slobodno reći da je ovo jedan pravi spektakl. Zahvaljujem se Moto klubu "Brod" što je ovo postala velika manifestacija. Onu su to započeli prije jedanaest godina kao jednu malu zabavu, a mi bikeri volimo zabave." naveo je Boris Damjanović iz Mostara.

Zadnje vijesti

I Ministarstvo poljoprivrede za zabranu petardi

Peti festival piva, "prateća" bogata gastro ponuda i koncerti

VIDEO - Slavonskog Broda nema među prvih 10 gradova koji vuku najviše sredstava iz EU

NAJČITANIJE DANAS

U sklopu 24. Katarinskog sajma u Slavonskom Brodu

Peti festival piva, "prateća" bogata gastro ponuda i koncerti

FOTO GALERIJA

Izaslanstvo Brodsko-posavske županije i ove godine u koloni sjećanja u Vukovaru

Održana večer Vojvođanskih Hrvata

Nikad glamurozniji, veći i spektakularniji Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

Minimalna pobjeda Marsonije nad Slogom za ostanak na vodećoj poziciji

Tehnička škola predstavila projekt "Slavonika 5.0" vrijedan 80 milijuna kuna