Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

Moto klubovi iz cijele Hrvatske, ali i regije – od Korčule, Šibenika, Zagreba, Vinkovaca, pa sve do Srbije i Bosne i Hercegovine, brodsku Pečenkijadu, nisu propustili niti ove godine.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.10.2019
Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju
Kao i svako dosadašnje izdanje Pečenkijade, i ovogodišne je oborilo rekorde. Kako navode iz Moto kluba "Brod" na natjecanje su se ove godine prijavile čak 172 ekipe.

Podsjećamo, riječ je o manifestaciji koja je prvi puta organizirana prije jedanaest godina, i to na inicijativu Moto kluba "Brod" koji je ovo okupljanje zamislio kad prigodan završetak sezone motorijada i motopartyja.

No kroz godine, Pečenkijada se samo širila, pa na njoj sada sudjeluje i sve veći broj građana i udruga. Svoju ekipu i ove je godine imala i 3. gardijska brigada 3. bojne "Kobre", čiji članovi sudjeluju već šest godina. "Prava manifestacija, samo imam jedan prijedlog za organizatore, a to je da se obilježi i otvaranje motorističke sezone, pa da dva puta godišnje radimo ovo." poručio je Luka Krijan iz navedene ekipe.

Organizatorima su i ove godine upućene brojne pohvale za način na koji je natjecanje osmišljeno.

"Ovo se događa jedanput godišnje i svaka čast Moto klubu "Brod". Ne znam tko je idejni začetnik ovoga, ali napravit nešto ovakvo na kraju sezone je stvarno vrh." poručili su iz Moto kluba "Racing" Našice, a komplimenti su došli i od inozemnih gostiju.

"Mogu slobodno reći da je ovo jedan pravi spektakl. Zahvaljujem se Moto klubu "Brod" što je ovo postala velika manifestacija. Onu su to započeli prije jedanaest godina kao jednu malu zabavu, a mi bikeri volimo zabave." naveo je Boris Damjanović iz Mostara.

Zadnje vijesti

Sutra na brodskoj Fišijadi 2020. riblji fiš kuhat će 60 ekipa

Započeo EU projekt Energetske obnove zgrade Policijske postaje u Okučanima

Obavijest građanima vezana uz korištenje osobnih isprava za vrijeme glasovanja

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika

Obnavlja se Mjesni dom J. J. Strossmayer

Obilježena 29. obljetnica osnutka 108. brigade ZNG

4. smotrom folklora i etno revijom počelo “Ljeto u Sibinju”