Može li Slavonija biti konkurentna u turizmu?

Predstavljeni rezultati istraživanja kvalitete turističke ponude u Hrvatskoj. Istraživanjem obuhvaćeno razdoblje od 2007. do 2012. godine!

Autor: BrodPortal | Datum objave: 06.02.2013


U organizaciji Hrvatske gospodarske komore održana je prezentacija naziva “Diseminacija rezultata istraživanja kvalitete turističke ponude, u akciji ‘Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2007.-2012.  u odabranim turističkim destinacijama Hrvatske”. Istraživanje je proveo Institut društvenih znanosti Ivo Pilar iz Zagreba.  Prezentacija će se održati u svim hrvatskim regijama, a domaćin za regiju Slavonija i Baranja bio je upravo naš grad.

Istraživanje je provedeno temeljem posebnom  metodom kontole kvalitete za odabrana turistička odredišta Hrvatske .Kontinuirano šestogodišnje istraživanje obuhvatilo je sve regije u Hrvatskoj

Istraživanje  destinacija na području turističke regije Slavonija obuhvatilo je  odredišta poput Bizovačkih Toplica, Đakova, Osijeka, Požege, Slavonskog Broda, Vinkovaca i Vukovara.  Radi vrlo  značajnim rezultatima  dobivenih kvalitativnim istraživanjem koji će biti temelj stvaranja platforme za budući strateški turističkih razvoj turističkih regija Hrvatske i njihovih turističkih mjesta destinacija.

Istraživanje se prvodi jednom godišnje u sklopu akcije Hrvatske gospodarske komore  Turistički cvijet u sklopu koje  se ocjenjuje kompletna turistička usluga, od pojedinih segmenata do cjelovitih turističkih destinacija..

Prezentacija je okupila predstavnike svih pet slavonskih županija čije su destinacije ocjenjivanje, ali i predstavnike obrazovnih institucija te turističkih zajednica. 

Pratite Brodportal i najnovije vijesti na Facebooku Twitteru

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

1. prosinca - Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Pronađeni kradljivci s područja Slavonskog Šamca i Bukovlja

Hrvatskoj nedostaje i pedijatara

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja