Može li Slavonija biti konkurentna u turizmu?

Predstavljeni rezultati istraživanja kvalitete turističke ponude u Hrvatskoj. Istraživanjem obuhvaćeno razdoblje od 2007. do 2012. godine!

Autor: BrodPortal | Datum objave: 06.02.2013


U organizaciji Hrvatske gospodarske komore održana je prezentacija naziva “Diseminacija rezultata istraživanja kvalitete turističke ponude, u akciji ‘Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2007.-2012.  u odabranim turističkim destinacijama Hrvatske”. Istraživanje je proveo Institut društvenih znanosti Ivo Pilar iz Zagreba.  Prezentacija će se održati u svim hrvatskim regijama, a domaćin za regiju Slavonija i Baranja bio je upravo naš grad.

Istraživanje je provedeno temeljem posebnom  metodom kontole kvalitete za odabrana turistička odredišta Hrvatske .Kontinuirano šestogodišnje istraživanje obuhvatilo je sve regije u Hrvatskoj

Istraživanje  destinacija na području turističke regije Slavonija obuhvatilo je  odredišta poput Bizovačkih Toplica, Đakova, Osijeka, Požege, Slavonskog Broda, Vinkovaca i Vukovara.  Radi vrlo  značajnim rezultatima  dobivenih kvalitativnim istraživanjem koji će biti temelj stvaranja platforme za budući strateški turističkih razvoj turističkih regija Hrvatske i njihovih turističkih mjesta destinacija.

Istraživanje se prvodi jednom godišnje u sklopu akcije Hrvatske gospodarske komore  Turistički cvijet u sklopu koje  se ocjenjuje kompletna turistička usluga, od pojedinih segmenata do cjelovitih turističkih destinacija..

Prezentacija je okupila predstavnike svih pet slavonskih županija čije su destinacije ocjenjivanje, ali i predstavnike obrazovnih institucija te turističkih zajednica. 

Pratite Brodportal i najnovije vijesti na Facebooku Twitteru

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Predstavnici županijskih savjeta mladih kod predsjednika Milanovića

Policija kod 26-godišnjaka pronašla 77 grama marihuane

Ukrala bankovnu karticu pa lažno prijavila da je i njoj ukradena

FOTO GALERIJA

Obilježena 29. obljetnica osnutka 101. bosansko - brodske brigade HVO-a

Slavonski Brod priključio se nacionalnoj kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“

Premijer Plenković posjetio novu zgradu pedijatrije Doma zdravlja

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

Završeni 18. Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske