MNK 'Novo vrijeme Apfel' iz Makarske uručio vrijednu donaciju slavonskobrodskoj Opoj bolnici

Još jedna vrijedna donacija stigla je danas u slavonskobrodsku Opću bolnicu. Točnije odjelu onkologije. I to od aktualnih hrvatskih prvaka u futsalu, ekipe Malonogometnog kluba iz grada Makarske, kojima je Slavonski Brod domaćin završnice KUP-a u futsalu.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 15.03.2019
MNK 'Novo vrijeme Apfel' iz Makarske uručio vrijednu donaciju slavonskobrodskoj Opoj bolnici


 Malonogometaši iz Makarske, aktulani hrvatski prvaci u futsalu večeras (petak, 15. ožujka) u Slavonskom Brodu igraju završnicu KUP-a. Prije utakmice posjetili su brodsku Opću bolnicu i liječnicima i pacijentima uručili vrijednu donaciju. "Volimo Slavoniju, volimo Slavonski Brod, ovdje smo već više puta igrali, a ova prilika kada igramo završnicu KUP-a Hrvatske bila nam je i za učiniti nešto dobro i lijepo", kazao je Mijo Pašalić,  predsjednik MNK "Novo vrijeme Apfel" Makarska. 

I to za primjer i na poticaj svim sportskim klubovima. Jer, kako kažu i sami igrači, uz uspjeh idu i dobra djela. "Željeli smo ovime potaknuti i druge klubove da pomognu bolnicama u cijeloj Hrvatskoj, jer ima puno potreba i poteškoča u zdravstvu", rekao je Mate Vuković, kapetan MNK "Novo vrijeme Apfel" Makarska. 
 
U ostvarenju donacije pomogao je trener MNK Brod 035 Ivica Čorluka koji je gostima iz Makarske preporučio brodsku bolnicu.A donacijom vrijednom 10 tisuća kuna – sedam madraca i dva televizora, pomogli su pacijentima koji se liječe na odjelu onkologije slavonskobrodske bolnice.
 
"Zahvaljujem Miji Ćosiću, Ivici Čorluki i predsjedniku kluba iz Makarske Miji Pašaliću na ovoj donaciji koja će našim pacijentima jako dobro doći. Televizori svakako podižu standard u liječenju naših pacijenata, a madraci su nešto što je uvijek dobrodošlo jer kao i posteljina ne mogu trajati dugo. Žao mi je što na ovakav način, putem donacija, moramo riješavati madrace", kazala je dr. Zvjezdana Borić-Mikez, subspecijalistica kliničke onkologije u Općoj bolnici 'Dr. Josip Benčević' Slavonski Brod. 
 
 
 
 
 

Zadnje vijesti

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

TKD Alfa Brod nastupio u Ljubljani

U vrtu pronašla protuzrakoplovni projektil

VIJESTI

Dugogodišnja suradnja

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

FOTO GALERIJA

Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Dalija Orešković u Slavonskom Brodu predstavila program START-a: Zalažemo se za uvođenje europske minimalne plaće

Održan središnji dio programa povodom obilježavanja Dana grada

U čast svetom Ivanu Nepomuku zapaljen Ivanjski krijes