MNK Brod polusezonu završio na 3. mjestu

Malonogometni klub Brod već se četvrtu sezonu natječe u Drugoj ligi – istok.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 07.01.2018


 Nakon prvog dijela sezone ekipa koju vodi Alen Jelčić završila je na vrlo dobrom 3. mjestu što je uz istu poziciju u svojoj prvoj godini i najbolji plasman kluba. Uz prvenstvo brođani su dobro igrali i u Kupu Slavonije i Baranje te će ostati upamćena njihova senzacionalna pobjeda s 3:2 protiv prvoligaša Osijek Kelmea u četvrt-finalu. Na kraju su zaustavljeni u polufinalu Kupa od vinkovačke Aurelije koja ih je svladala u dvorani Brod sa 4:2. U cjelini bila je to dobra polusezona za MNK Brod koji jedini još može zaprijetiti vodećem.

U 8 utakmica ove polusezone u Drugoj ligi – istok malonogometaši Broda zabilježili su 5 pobjeda te imaju 3 poraza. Od pobjeda su dvije bile u gostima i to u Našicama i u Novoj Kapeli protiv domaćeg Moby dicka. Na domaćem terenu svladani su: NG iz nove Gradiške, Bata Borovo i Mala mljekara iz Valpova. Od 3 poraza, 2 su gostujuća i to oba u Vinkovcima od dvije vodeće ekipe, Aurelije i Vinkovaca. Jedini tzv. kiks bio je domaći poraz sa 7:6 od Osijeka 031 jer da njega nije bilo sasvim sigurno bi momčad Alena Jelčića bila još bliže vodećima.

Od igrača se među malonogometašima Broda ističe Josip Nižić koji je s 18 golova najbolji klupski strijelac u ovoj polusezoni. Tu su još trener Alen Jelčić pa: Matej Sivrić, Miroslav Stefanović, Josip Mijić, Toni Sedlo, Berislav Brnjić, Ilija Jagić i drugi. U drugom dijelu sezone želja Brođana pokušati ugroziti vodeće te malo zakomplicirati borbu za vrh. 

U nastavku polusezone malonogometaši Broda imat će malu prednost budući im na njihov teren dolazi vodeća Aurelija i drugoplasirani Vinkovci. Osim toga moraju biti uspješni na gostovanjima u: Osijeku, Valpovu, Borovu i Novoj Gradiški ukoliko žele biti u vrhu Druge lige – istok.

Zadnje vijesti

Ćosić i Matić parovni prvaci županije u kuglanju

13. hrvatska Noć muzeja u znaku sporta: "Brže, više, jače..."

10. Večer pjesme i folklora, proslava Vinkova u Klokočeviku

SPORT

Prvenstvo HrvatskeUoči početka drugog dijela sezone

Ćosić i Matić parovni prvaci županije u kuglanju

FOTO GALERIJA

10. Večer pjesme i folklora, proslava Vinkova u Klokočeviku

Proslavljeno Vinkovo - Dan općine Bukovlje

Uklonjena stabla i reklamni panoi, od tada nigdje nikog

Održana 15. Smotra pučkih igrokaza u Sikirevcima

Pravoslavni vjernici slave Božić