MNK Brod 035 sutra gostuje u Splitu

Jedina ekipa bez boda je Split koji je na domaćem parketu uvjerljivo dobio Alumnus, ali je te bodove izgubio za zelenim stolom. Upravo su Splićani sutra u dvorani Gripe od 19 sati u 3. kolu novi protivnik sastavu trenera Ivice Ćorluke.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 18.10.2018
MNK Brod 035 sutra gostuje u Splitu


Veliko je pitanje u kakvom će sastavu Brod 035 sutra otputovati za Split i tko će za njih nastupiti. U 1. kolu u Zagrebu trener Ćorluka u momčadi je imao novo pojačanje Emilka Jankovića odličnog igrača pogotovo u obrani. Upravo se njegov izostanak na domaćem parketu protiv Gimka Uspinjače jako osjetio te je zabilježen poraz s 5:3. Ukoliko Janković bude spreman za Split kao i ostali igrači iz prve postave tko zna možda se ponovno kod bivšeg prvaka Hrvatske može nešto napraviti.

Prijašnjih sezona je svako gostovanje za Brod 035 bilo vrlo teško upravo zbog toga što oni nikada nisu nastupili u svom najjačem sastavu. S obzirom da je liga ove godine još jača i kvalitetnija i da 3 kluba ispadaju bit će do kraja velike borbe. Stoga će svaki bod biti važan, a ukoliko se on izbori kod favorita onda on ima još veću težinu. Sastav trenera Ćorluke zna kako je pobijediti u Splitu, ali za to se treba poklopiti puno stvari.

Olakotna okolnost za trenera Ćorluku uoči sutrašnjeg gostovanja u Splitu je ta da se igra petkom te će iz tog razloga imati na raspolaganju dio igrača koji igraju veliki nogomet. Vjerojatno se Jankovića neće forsirati, već će ga se čuvati za narednu domaću puno važniju utakmicu protiv Osijeka.     

 
 
Zadnje vijesti

U Supernova Colosseumu i dalje velika zimska sniženja!

Započinju radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

Potpisan Sporazum o prijateljstvu i suradnji između savjeta mladih 5 slavonskih županija

VIJESTI

Ulaganja u predškolski odgoj

Započinju radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

SPORT

Druga Hrvatska kuglačka liga

Pobjeda kuglačica Obrtnika u županijskom derbiju

FOTO GALERIJA

Polaznici Dječjeg vrtića "Maslačak" uskoro u obnovljenom prostoru

Akcija Društva turističkih vodiča i Turističke zajednice privukla veliki broj Brođana

U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj

Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena

Djed Božićnjak darivao mališane na glavnom gradskom trgu