MNK Brod 035 sutra gostuje u Splitu

Jedina ekipa bez boda je Split koji je na domaćem parketu uvjerljivo dobio Alumnus, ali je te bodove izgubio za zelenim stolom. Upravo su Splićani sutra u dvorani Gripe od 19 sati u 3. kolu novi protivnik sastavu trenera Ivice Ćorluke.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 18.10.2018
MNK Brod 035 sutra gostuje u Splitu


Veliko je pitanje u kakvom će sastavu Brod 035 sutra otputovati za Split i tko će za njih nastupiti. U 1. kolu u Zagrebu trener Ćorluka u momčadi je imao novo pojačanje Emilka Jankovića odličnog igrača pogotovo u obrani. Upravo se njegov izostanak na domaćem parketu protiv Gimka Uspinjače jako osjetio te je zabilježen poraz s 5:3. Ukoliko Janković bude spreman za Split kao i ostali igrači iz prve postave tko zna možda se ponovno kod bivšeg prvaka Hrvatske može nešto napraviti.

Prijašnjih sezona je svako gostovanje za Brod 035 bilo vrlo teško upravo zbog toga što oni nikada nisu nastupili u svom najjačem sastavu. S obzirom da je liga ove godine još jača i kvalitetnija i da 3 kluba ispadaju bit će do kraja velike borbe. Stoga će svaki bod biti važan, a ukoliko se on izbori kod favorita onda on ima još veću težinu. Sastav trenera Ćorluke zna kako je pobijediti u Splitu, ali za to se treba poklopiti puno stvari.

Olakotna okolnost za trenera Ćorluku uoči sutrašnjeg gostovanja u Splitu je ta da se igra petkom te će iz tog razloga imati na raspolaganju dio igrača koji igraju veliki nogomet. Vjerojatno se Jankovića neće forsirati, već će ga se čuvati za narednu domaću puno važniju utakmicu protiv Osijeka.     

 
 

Zadnje vijesti

Ekipa Cedevite dočekuje F4 juniorske ABA lige u Slavonskom Brodu

KBK Omega na "Balkan Open 2019."

FOTOGALERIJA - I slavonskobrodski gimnazijalci pozdravili proljeće na Papuku

VIJESTI

37. Papučki jaglaci 2019.

FOTOGALERIJA - I slavonskobrodski gimnazijalci pozdravili proljeće na Papuku

SPORT

VJERUJEMO DA MOŽEMO DO FINALA!

Ekipa Cedevite dočekuje F4 juniorske ABA lige u Slavonskom Brodu

FOTO GALERIJA

Održana 3. Smotra studijskih programa Brodsko-posavske županije

FOTO - Etno zbirka narodnog ruha župnika Mate Kneževića pod zaštitom Ministarstva kulture

Svečano otkrivene brončane ploče s imenima Maria Mandžukića, Ivice Olića i Ivana Rakitića

Petnaest odličja za Brođane

Zagrebačka Uspinjača osvojila Kup Hrvatske u odličnom finalu