Mladim snagama Olimpika prvo mjesto

Na tradicionalnoj 19. u nizu regati u Runovićima (pored Imotskog) mlađi dobni uzrasti Olimpika osvojili su 1. mjesto ekipno ispred domaće ekipe KKK Mračaj dok je 3. mjesto osvojila ekipa KKK Raba.

Autor: bportal | Datum objave: 26.06.2016
Zanimljivo da je do posljednje utrke prvo mjesto držala domaća ekipa Mračaja, a onda se njihova kajakašica juniorka prevrnula 10-ak metara prije cilja, a slavila je naša Nataly Pavlešin te tako u posljednjoj utrci preokrenula rezultat u našu korist.

Svakako treba najiskrenije čestitati ekipi Mračaja i njihovom treneru Anti Lešini na dobroj organizaciji koju je uveličalo 8 klubova sa više od 100 mladih kajakaša.

S obzirom na mogućnost nastupa mlađih sportaša pored svoje i u starijoj kategoriji ne čudi mnoštvo medalja.

Medalje za Olimpik osvojili su: David Aračić (5 zlatnih medalja), Mihael Galetović (3 zlatne medalje i 1 bronca), Ivona Čubrilo (2 zlatne medalje), Katja Vukoje (1 zlato i 1 srebro), Barbara Galetović (1 zlato), Leona Pavlešin (1 zlato i 4 srebra), Nataly Pavlešin (1 zlato i 2 srebra), Nika Đukić (1 bronca), Luka Lipovac (1 bronca), Marin Jelinić (1 bronca), nastupio je još Leon Đukić. Trener i sportaš Marko Lipovac bio je sudac natjecanja te je tako naša članica Dunja Kolundžić odrađivala kompletan posao oko ekipe na samom natjecanju. Na kraju su ekipu poveli na zasluženo kupanje u Makarsku, uživali su u aqua parku, išli na pizzu te u centru grada Makarske gledali utakmicu Hrvatska-Portugal. Djeca su uistinu uživala u ovom putovanju.

Slijedi domaća organizacija kupa Hrvatske na jezeru Petnja.

Zadnje vijesti

Hrvatskoj 10 milijardi eura iz europskih sredstava za gospodarski oporavak, još najmanje toliko i za sedmogodišnji proračun

Slavonskobrodski maturanti ponovo pokazali da su najbolji

Nakon 19 godina obilježavanje Dana državnosti ponovno 30. svibnja, povijesnog dana prisjetio se i županijski HDZ

VIJESTI

Plenković za Dnevnik HTV-a

Hrvatskoj 10 milijardi eura iz europskih sredstava za gospodarski oporavak, još najmanje toliko i za sedmogodišnji proračun

FOTO GALERIJA

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić

Otvorena izložba „Izbor radova iz kabineta akvarela Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda“