Mladim snagama Olimpika prvo mjesto

Na tradicionalnoj 19. u nizu regati u Runovićima (pored Imotskog) mlađi dobni uzrasti Olimpika osvojili su 1. mjesto ekipno ispred domaće ekipe KKK Mračaj dok je 3. mjesto osvojila ekipa KKK Raba.

Autor: bportal | Datum objave: 26.06.2016


Zanimljivo da je do posljednje utrke prvo mjesto držala domaća ekipa Mračaja, a onda se njihova kajakašica juniorka prevrnula 10-ak metara prije cilja, a slavila je naša Nataly Pavlešin te tako u posljednjoj utrci preokrenula rezultat u našu korist.

Svakako treba najiskrenije čestitati ekipi Mračaja i njihovom treneru Anti Lešini na dobroj organizaciji koju je uveličalo 8 klubova sa više od 100 mladih kajakaša.

S obzirom na mogućnost nastupa mlađih sportaša pored svoje i u starijoj kategoriji ne čudi mnoštvo medalja.

Medalje za Olimpik osvojili su: David Aračić (5 zlatnih medalja), Mihael Galetović (3 zlatne medalje i 1 bronca), Ivona Čubrilo (2 zlatne medalje), Katja Vukoje (1 zlato i 1 srebro), Barbara Galetović (1 zlato), Leona Pavlešin (1 zlato i 4 srebra), Nataly Pavlešin (1 zlato i 2 srebra), Nika Đukić (1 bronca), Luka Lipovac (1 bronca), Marin Jelinić (1 bronca), nastupio je još Leon Đukić. Trener i sportaš Marko Lipovac bio je sudac natjecanja te je tako naša članica Dunja Kolundžić odrađivala kompletan posao oko ekipe na samom natjecanju. Na kraju su ekipu poveli na zasluženo kupanje u Makarsku, uživali su u aqua parku, išli na pizzu te u centru grada Makarske gledali utakmicu Hrvatska-Portugal. Djeca su uistinu uživala u ovom putovanju.

Slijedi domaća organizacija kupa Hrvatske na jezeru Petnja.

Zadnje vijesti

25. rujna Dan je Sveučilišta u Slavonskom Brodu

Novih 9,4 milijuna kuna iz programa ruralnog razvoja za ulaganje u tovno govedarstvo u Slavoniji

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

FOTO GALERIJA

Novih 9,4 milijuna kuna iz programa ruralnog razvoja za ulaganje u tovno govedarstvo u Slavoniji

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!