Mladić (16) napao 62-godišnjakinju na željezničkom kolodvoru

U okviru provedenog kriminalističkog istraživanja, a temeljem sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, utvrdili su, da je nekoliko mlađih muških osoba, dana 26. kolovoza, oko 22 sata, u Slavonskom Brodu, u čekaonici željezničkog kolodvora, prišlo 62-godišnjakinji od koje je jedan (16-godišnjak) zatražio novac.

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.09.2019
Mladić (16) napao 62-godišnjakinju na željezničkom kolodvoru


 Kada je 62-godišnjakinja rekla da nema novca, spomenuti maloljetnik ju je fizički napao, udaravši ju rukama i nogama po glavi i tijelu. Nakon što je naišao odrasli muškarac, mladići su otišli na biciklima u nepoznatom smjeru. Ozlijeđenoj 62-godišnjakinji liječnička pomoć je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, a ozljede su okvalificirane kao lakše, nakon čega je puštena na kućnu njegu.

Također je dovršenim kriminalističkim istraživanjem, potvrđena sumnja, da je 16-godišnjak zajedno sa jednom mlađom muškom osobom, dana 24./25. kolovoza, u Slavonskom Brodu, ušao u otključano dvorište, provalio u gospodarski objekt i iz unutrašnjosti otuđio bušilicu, brusilicu i iznos iznad 100 kuna. Policijski službenici protiv 16-godišnjaka podnose izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva i kaznenog djela teške krađe. Protiv druge maloljetne osobe policija također podnosi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u vezi kaznenog djela teške krađe. Slijedi izvješće Centru za socijalnu skrb u Slav. Brodu.

 

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu