Mladi vaterpolisti u Korčuli

Prošli vikend su mladi vaterpolisti Marsonije gostovali u Korčuli kod njihovih vršnjaka iz vaterpolskog kluba KPK. Bio je to uzvratni posjet nakon što su mladi kapekaši gostovali u prosincu prošle godine u Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.04.2018


 Marsovci su došli u petak ujutro u Korčulu i odmah odradili zajednički trening  kao i popodne taj isti dan. U subotu su ih domaćini odveli u razgledavanje znamenitosti grada Korčule, a u popodnevnim satima odigrali su dvije službene utakmice u kategoriji mlađi kadeti ( 2005. godište ) i nade ( 2006. godište i mlađi ).

U oba susreta su domaćini odnijeli pobjede s rezultatom 11:6 i 7:4. U večernjim satima vodstvo KPK zajedno s gradonačelnikom Korčule, gospodinom Andrijom Fabrisom uručili su delegaciji vaterpolskog kluba Marsonia prigodne poklone i ugodno druženje u svrhu nastavka započete lijepe suradnje između ova dva kluba. Razgovaralo se i o mogućnosti razmjene u plivačkim klubovima.

U nedjelju nakon  treninga, 22 djece VK Marsonia i tri trenera zaputili su se u Slavonski Brod gdje su stigli u kasnim večernjim satima puni dojmova i mnogih prijateljstava kojih će sigurno u budućnosti biti sve više.

Zadnje vijesti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

Prouzročio prometnu nesreću s 2,09 promila alkohola u organizmu

I brodsko-posavska policija u akciji “Dani sigurnosti u prometu”

VIJESTI

Puna inspiracije – skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

FOTO GALERIJA

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD