Mlađi pioniri Marsonije uspješni u ligama Slavonije i Baranje

Selekcija mlađih pionira Nogometnog kluba Marsonije natječe se u dvije lige.

Autor: Brodportal | Datum objave: 29.03.2021


 Naravno da je prioritet Prva kvalitetna liga Slavonije i Baranje, dok je tu i Županijsko natjecanje u kojem igraju igrači koji manje nastupaju za tzv. prvu momčad. U ovom uzrastu su dječaci koji su 2008. i 2009. godište, dok se u Prvoj kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje mlađi pioniri Marsonije koje vodi Armin Mašić nalaze na 3. mjestu. Treba reći da njegovi mladi igrači imaju dvije utakmice manje i to protiv Hypo limača iz Osijeka i Graničara iz Županje te ako bi obje dobili preskočili bi Cibaliju i u tom bi slučaju bili drugoplasirani.

Bivši legendarni napadač Marsonije iz njenog zlatnog doba, a to je 1995. godina Armin Mašića već je 10 godina u klubu u kojem je do sada radio s raznim uzrasnim selekcijama, dok je jedno vrijeme vodio i seniorsku momčad. Njegovi mlađi pioniri u natjecanju najjače lige za ovaj uzrast u Slavoniji i Baranji imaju 9 pobjeda, dvije neodlučene i to domaće s požeškom Slavonijom i Cibalijom te 1 poraz od Osijeka. 

Najbolji strijelac mlađih pionira Marsonije je Patrik Klarić sa 16 golova te on na treninge redovito dolazi iz Jaruga. Jednaku udaljenost da bi došao na trening prevaljuje i Andrej Bošnjak koji je iz Čaglina u koji je on s obitelji doselio iz Opatije prije 3 godine.

Prije početka nastavka prvenstva mlađi pioniri Armina Mašića odigrali su 3 trening utakmice. Dvije su bile protiv vršnjaka Željezničara koje su u prvoj utakmici pobijedili s 3:1, a u drugoj su poraženi s 1:0. U posljednjoj provjeri su u Bickom Selu s 2 gola Patrika Klarića bilo bolji od Cibalije.

U 1. kolu nastavka prvenstva Prve kvalitetne lige Slavonije i Baranje koje je ukupno bilo 15. kolo mlađi pioniri Marsonije su s 9:0 nadigrali Vukovar uz 3 gola Mateja Vukoje i 2 pogotka Petra Štifića, dok nije nastupio najbolji strijelac Patrik Klarić.

Zadnje vijesti

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Prevaren prilikom prodaje ruksaka

VIJESTI

Manje oružja, manje tragedija

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Pogled iza kamere na snimanju spota Mateja Matijevića za srpske zvijezde u Beogradu

FOTO GALERIJA

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji