Mladi odlučno za bolje sutra

Bebrinska udruga mladih uspješno privodi kraju još jedan projekt u sklopu kojega su boravili osam tjedna u Dublinu.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 23.02.2013


Bez obzira što su u skupini mladih, obrazovanih i na žalost nezaposlenih ljudi, članovi Bebrinske udruge mladih ne prepuštaju se slučaju. Pravi su primjer kako se uz malo truda, volje i entuzijazma može puno toga naučiti. Iza njih je niz uspješnih realiziranih projekata, a posljednji u nizu realiziran u sklopu programa Cjeloživotnog učenja, potprograma Leonardo da Vinci u sklopu kojega su boravili u Irskoj.

Bebrinska udruga mladih  tako je kroz program Cjeloživotnog učenja, program Agencije za mobilnost i programe EU, ostvarila još jedan uspješan projekt mobilnosti pod nazivom „Poslodavci stižemo“. Partner u projektu bila je tvrtka iz Irske, Alaymont International iz Dublina. Program mobilnosti podrazumijeva usavršavanje engleskog jezika i stručnu praksu visokoobrazovanih nezaposlenih osoba.

Uz Anu sudionik programa bio je Tomislav Rendula. Njih dvoje obavljali su stručnu praksu u tvrtki i udruzi, sukladno svome zvanju, a Imali su priliku osjetiti kako funkcionira irska ekonomija, sudjelovati u projektima svojih organizacija, naučiti neke nove načine rada. Kroz praksu su imali  mentora, a na kraju su dobili certifikate i pisma preporuke rukovodećih u njihovim organizacijama. Projekt je u završnoj fazi, a planova za budućnost ne nedostaje

Iz Bebrinske udruge mladih pozivaju sve  mlade da se informiraju, odvaže jer tek tada je uspjeh  zagarantiran. Korisne informacije zainteresirani mogu dobiti u udruzi  koja je pokrenula INFO TOČKU za mlade, upravo s ciljem pružanja korisnih informacija i savjeta.

Više o udruzi i projektu pogledajte na službenim Facebook stranicama.

Pratite Brodportal i najnovije vijesti na Facebooku Twitteru

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Policija kod 26-godišnjaka pronašla 77 grama marihuane

Ukrala bankovnu karticu pa lažno prijavila da je i njoj ukradena

Euroherc i Adriatic uručili vrijedne nagrade i dobitnicima u Slavonskom Brodu

FOTO GALERIJA

Obilježena 29. obljetnica osnutka 101. bosansko - brodske brigade HVO-a

Slavonski Brod priključio se nacionalnoj kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“

Premijer Plenković posjetio novu zgradu pedijatrije Doma zdravlja

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

Završeni 18. Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske