Mlađi kadeti KK Slavonski Brod 1946 favoriti za naslov

Mlađi kadeti Košarkaškog kluba Slavonski Brod 1946 igrači rođeni 2003. i 2004. godine trebali su početi novo prvenstvo Lige Slavonije i Baranje, međutim, uoči 1. kola Osječki sokol je otkazao nastup u ovom natjecanju.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 20.10.2017
Mlađi kadeti KK Slavonski Brod 1946 favoriti za naslov


 Tako će liga mlađih kadeta Slavonije i Baranje u novoj sezoni imati 11. klubova, a među ekipama koje će se boriti za 1. mjestu su uz Brođane, glavni favoriti: Đakovo, KA Osijek i Belišće, dok mogu iznenaditi Požega i VROS.

S obzirom da je Osječki sokol odustao samo 2 dana prije gostovanja u Slavonskom Brodu trener Rimac koji na popisu ima 15 mlađih kadeta odlučio je da oni odigraju međusobnu utakmicu. Osim toga klub je izašao u susret Udruzi košarkaških sudaca Brodsko – posavske županije budući su se na ovoj međusobnoj utakmici slavonskobrodskih mlađih kadeta učili suci početnici.

Udruga košarkaških sudaca Brodsko – posavske županije se prepolovila kada je riječ o brojnosti. Sve je manje sudaca stoga raduje činjenica da ima mladih koji žele suditi košarkaške utakmice. Tako su po prvi put jednu neslužbenu utakmicu sudili: Bruno Holjevac, Karlo Nužda i Ivan Fran Arar koji su na parketu primijenili sve ono što su radili na predavanjima. Osim toga Holjevcu i Araru su očevi bili košarkaški prvoligaški suci tako da će njima dvojci biti lakše svladati sve ono što im je na putu da postanu košarkaški suci.

Trener Rimac ravnopravno je podijelio momčad te se stoga igralo izjednačeno na obje strane. Crveni su u početku bili u vodstvu koje je u jednom trenutku iznosilo i 20 razlike, a onda je njihov najzapaženiji igrač Karlo Nužda počeo suditi. To su iskoristili Plavi koji su polako počeli stizati razliku te su na kraju došli do pobjede sa 70:62. Među boljima u sastavu pobjedničke ekipe bili su: Malik N'dlaye Cvijanović, Matej Stjepanović, Marin Zavor i pogotovo Luka Blažević koji je serijom trica svoju momčad odveo do pobjede.

Nakon što su u 1. kolu Lige Slavonije i Baranje bili slobodni mlađi kadeti Slavonskog Broda 1946 ovog vikenda u 2. kolu u nedjelju, 22. listopada od 12 sati gostovat će u Županji u kojoj se objektivno nadaju pobjedi.

Zadnje vijesti

Rukometaši Broda uoči nove sezone

U Naselju Mikrorajon započela izgradnja pješačke staze

Općinski sud u Slavonskom Brodu konačno ide u obnovu

VIJESTI

Vrijednost projekta gotovo 270 tisuća kuna

U Naselju Mikrorajon započela izgradnja pješačke staze

NAJČITANIJE DANAS

Matija i Dejan zadovoljni premijernim nastupom

VIDEO Brođani uspješni na Svjetskom natjecanju u Parizu

FOTO GALERIJA

Sedam medalja atletičara Marsonije proteklog vikenda

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!

U tijeku završni radovi na novom prostoru za kajak-kanu klubove

Nova pedagoška godina u obnovljenoj "Trnoružici"