Mjesec dana treninga u Triatlon klubu Mazator

Novi sport u Slavonskom Brodu počeo je graditi svoju sportsku priču. Triatlon klub Mazator pokrenuo je novu generaciju sportova, odnosno sportaša izdržljivosti.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.02.2019
Mjesec dana treninga u Triatlon klubu Mazator


Triatlon je sport koji objedinjuje tri sporta: plivanje, biciklizam i trčanje. Prvi trening Triatlon kluba Mazator je bio 14.siječnja, a nedavno su proslavili mjesec dana treninga. Triatlonci su vrijedno počeli s usvajanjem novih znanja i usavršavanjem postojećih pod budnim okom magistra kineziologije Tomislava Marinovića, koji je i sam triatlonac.

Prvih mjesec dana kombinirali su treninge trčanja s treninzima snage i napravili veliki pomak. Uskoro kreću treninizi plivanja, a kako nam dolazi lijepo vrijeme i biciklistički treninzi. 

Ljepota ovog sporta, koji je trenutačno najbrže rastući sport u svijetu, je dinamika i različitost. Cilj je izbalansirati treninge tako da sportaš raste u sva tri sporta, a blagodati kombinacije su ogromne. 
 
Triatlon klub Mazator broji 12 vrijednih članova koji su si zadali velike ciljeve za prvu godinu djelovanja. Slobodno možemo reći za nepunih godinu dana. Kruna sezone je stvoriti prve Half Ironman triatlonce, a već u sljedećoj i Ironaman-e i Ironwoman-e. Od 12 vrijednih članova, klub čine 8 triatlonaca i 4 triatlonke. Najmladji član ima 14 godina, dok je nastariji 52 godine. 
 
Triatlon je sport budućnosti! Ako se želite okušati i iskusiti nešto novo, prijavite se na mazator.hr. Oprezno, jer ćete vrlo brzo zavoliti triatlon!
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Sjajna akustična večer Memorijala "Ostat ću mlad"

Rak dojke i dalje vodeća zloćudna bolest kod žena; iznimno je važna prevencija i rano otkrivanje...

Pred malonogometašima Broda 035 najvažnija utakmica sezone

VIJESTI

DAN NARCISA 2019.

Rak dojke i dalje vodeća zloćudna bolest kod žena; iznimno je važna prevencija i rano otkrivanje...

FOTO GALERIJA

Održana 3. Smotra studijskih programa Brodsko-posavske županije

FOTO - Etno zbirka narodnog ruha župnika Mate Kneževića pod zaštitom Ministarstva kulture

Svečano otkrivene brončane ploče s imenima Maria Mandžukića, Ivice Olića i Ivana Rakitića

Petnaest odličja za Brođane

Zagrebačka Uspinjača osvojila Kup Hrvatske u odličnom finalu