Mjesec dana treninga u Triatlon klubu Mazator

Novi sport u Slavonskom Brodu počeo je graditi svoju sportsku priču. Triatlon klub Mazator pokrenuo je novu generaciju sportova, odnosno sportaša izdržljivosti.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.02.2019
Mjesec dana treninga u Triatlon klubu Mazator


Triatlon je sport koji objedinjuje tri sporta: plivanje, biciklizam i trčanje. Prvi trening Triatlon kluba Mazator je bio 14.siječnja, a nedavno su proslavili mjesec dana treninga. Triatlonci su vrijedno počeli s usvajanjem novih znanja i usavršavanjem postojećih pod budnim okom magistra kineziologije Tomislava Marinovića, koji je i sam triatlonac.

Prvih mjesec dana kombinirali su treninge trčanja s treninzima snage i napravili veliki pomak. Uskoro kreću treninizi plivanja, a kako nam dolazi lijepo vrijeme i biciklistički treninzi. 

Ljepota ovog sporta, koji je trenutačno najbrže rastući sport u svijetu, je dinamika i različitost. Cilj je izbalansirati treninge tako da sportaš raste u sva tri sporta, a blagodati kombinacije su ogromne. 
 
Triatlon klub Mazator broji 12 vrijednih članova koji su si zadali velike ciljeve za prvu godinu djelovanja. Slobodno možemo reći za nepunih godinu dana. Kruna sezone je stvoriti prve Half Ironman triatlonce, a već u sljedećoj i Ironaman-e i Ironwoman-e. Od 12 vrijednih članova, klub čine 8 triatlonaca i 4 triatlonke. Najmladji član ima 14 godina, dok je nastariji 52 godine. 
 
Triatlon je sport budućnosti! Ako se želite okušati i iskusiti nešto novo, prijavite se na mazator.hr. Oprezno, jer ćete vrlo brzo zavoliti triatlon!
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

TKD Alfa Brod nastupio u Ljubljani

U vrtu pronašla protuzrakoplovni projektil

VIJESTI

Dugogodišnja suradnja

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

FOTO GALERIJA

Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Dalija Orešković u Slavonskom Brodu predstavila program START-a: Zalažemo se za uvođenje europske minimalne plaće

Održan središnji dio programa povodom obilježavanja Dana grada

U čast svetom Ivanu Nepomuku zapaljen Ivanjski krijes