Mislite da imate najljepše dvorište ili balkon, prijavite se na natječaj gradske Turističke zajednice

Otvoren natječaj Turističke zajednice grada Slavonskog Broda za izbor najljepšeg balkona i potkućnice.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 20.06.2022
Mislite da imate najljepše dvorište ili balkon, prijavite se na natječaj gradske Turističke zajednice


 Gradska Turistička zajednica Slavonskog Broda i ovoga ljeta provest će tradicionalnu akciju natjecateljskog karaktera:izbor najboljeg gradskog restorana i bara, najljepšeg gradskog balkona, prozora, pretkućnice i terase ugostiteljskog objekta. 

U ocjenjivačkoj komisiji za izbor najboljeg gradskog restorana su kao i prethodnih godina, uz predstavnika Turističke zajednice grada, i predstavnici Gospodarske i Obrtničke komore te novinari. Kao i ranijih godina ocjenjivat će se dojam i autohtonost prostora, izbor i autohtonost jela, izbor pića, posluga, ljubaznost osoblja, urednost sanitarija, cijene pića i napitaka te mogućnost plaćanja, radno vrijeme, parkirališni prostor i informativno–propagandni materijal o objektu koji navedene usluge pruža gostima. 

U komisiju za izbor najboljeg gradskog bara su, uz predstavnike Turističke zajednice grada i Obrtničke komore, imenovani i novinari te brodski studenti i srednjoškolci, s tim da će se ocjenjivati ljubaznost i izgled osoblja, ambijentalnost, vizualnost i urednost prostora, urednost sanitarnog čvora, glazba, asortiman i cijene te prozračnost prostora. 

U okviru akcije će se birati i najljepši gradski balkon, prozor, pretkućnica i terasa ugostiteljskog objekta, uz predstavnika Turističke zajednice, članovi ove komisije su i brodski ekolozi.

Ocjenjivačka komisija u obilazak gradskih ulica i kvartova kreće krajem mjeseca lipnja. Sa tim u vezi Gradska Turistička zajednica poziva građane grada Slavonskog Broda i vlasnike terasa ugostiteljskih objekata da urede svoje balkone, pretkućnice i prozore odnosno okoliše ugostiteljskih objekata te da iste kandidiraju u ovoj akciji u Turističko-informativni centar, na tel:035-203-696 između 10 i 17 sati. Najkasnije do ponedjeljka 27.lipnja 2022. U Gradskoj TZ pripominju da će se u sklopu akcije, kao i ranijih godina, ocjenjivati osnovni  dojam, posebnost, originalnost, ambijentalnost i uloženi trud vlasnika objek(a)ta. 

Održavanje svečane dodjele diploma najuspješnijima u akcijama natjecateljskog karaktera koje provodi Turistička zajednica u cilju razvijanja natjecateljskog duha pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost, odnosno u cilju razvoja ekološke svijesti pojedinaca planirano je za kraj mjeseca kolovoza 2022.                  

 

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije