Miroslav Marić novi predsjednik, a Emil Okružnik tajnik

Nakon završetka sezone rukometaši Broda već dugo su na odmoru, međutim, ovo ljeto bilo je vrlo vruće u upravi. Naime, staro vodstvo kluba odlučilo je podnijeti ostavke pa su se članovi skupštine dali u potragu za novim predsjednikom i tajnikom. Dugo je trajalo traženje novih ljudi, međutim, na kraju se rješenje pronašlo u vlastitim redovima.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 07.07.2017


 Prošla sezona bila je vrlo dobra za rukometaše Broda budući su u njoj osvojili 2. mjesto s 2 boda iza vodeće Viro Virovitice koja se plasirala u viši rang u Prvu ligu. Nakon toga predsjednik Milan Pnjak i tajnik Stjepan Tolić podnijeli su ostavke, ne zbog neuspjeha, već iz razloga što se zbog svojih poslova više nisu mogli posvetiti radu kluba. Tako se dugo tražio prvi čovjek RK Brod kojeg je u današnje vrijeme jako teško pronaći. Na kraju se rješenje našlo u Miroslavu Mariću koji je preko svojih sinova vezan za klub, premda je u mladosti bio košarkaš, ali je sada zbog svoje djece postao vjeran – rukometu.

Još teža situacija bila je pronaći tajnika budući je to osoba koja je uvijek u klubu zadužena za jako puno stvari. Izbor je pao na dosadašnjeg bivšeg klupskog igrača Emila Okružnika. S obzirom da je drugi dio prošle sezone klub uspješno bez poraza vodio trener Saša Sertić, nema razloga da on i od nove sezone bude na klupi rukometaša Broda. Uz novog predsjednika Marića i tajnika Okružnika za novog dopredsjednika izabran je također nekadašnji rukometaš Davor Franić, dok je donedavni predsjednik Milan Pnjak i dalje ostao u klubu. U upravi su još: Anto Lukenda, Ilija Barišić, Danijel Halajko i Vedran Mičević.

Pred novim predsjednikom su novi izazovi te kako da klub financijski bude stabilan. Sasvim je sigurno da će rukometaši Broda u igračkom kadru novoj sezoni biti oslabljeni budući za njih više neće igrati Vuković iz Županje kao i najbolji igrač Ivan Janjić. Još je pod upitnikom nekoliko igrača, međutim, do početka priprema bit će puno toga jasnije. Trener Saša Sertić s pripremama planira krenuti polovicom kolovoza, dok će se do tada novi predsjednik Marić i tajnik Okružnik uhodavati i privikavati na nove funkcije i obveze koje su pred njima kao i klubom u narednom periodu.

Zadnje vijesti

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

Počeo je play off Homer kupa

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske