Ministri Ćorić i Aladrović podržali Dragana Jelića

Ministri Ćorić i Aladrović u Slavonskom Brodu podržali kandidaturu Dragana Jelića.

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.05.2021
Ministri Ćorić i Aladrović podržali Dragana Jelića


 U Slavonskom Brodu danas su bili ministar gospodarstva i održivog razvoja, Tomislav Ćorić i ministar rada, mirovinskom sustava, obitelji i socijalne politike, Josip Aladrović. Došli su pružiti podršku HDZ-ovom i HSP-ovom kandidatu Draganu Jeliću.

Podrška u kandidaturi, danas je stigla iz dva ministarstva. Izborni program Dragana Jelića, kojemu je u središtu upravo gospodarstvo, razvoj poduzetništva, ulaganje u gospodarske zone i poticanje zapošljavanje, prepoznali su i resorni ministri. Ministar Ćorić istaknuo je kako očekuje da upravo Jelić u nedjelju postaje novi gradonačelnik Slavonskog Broda. 

"Ako netko se pita zašto, zato što Slavonski Brod zaslužuje bolje, on zaslužuje više, on zaslužuje gradonačelnika koji će 24 sata, biti uz svoje građanke i građane, uz Brođanke i Brođane, i gradonačelnika koji će se pozabaviti ključnim pitanjima Slavonskog Broda i cijele Slavonije, a to je povećanje investicija, to su nova radna mjesta, to je ono što Slavonskom Brodu treba”, rekao je Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja.

Podrška je stigla i od Josipa Aladrovića u čijem je ministarstvu Jelić na mjestu državnog tajnika. 

"Iz perspektive ministra kojem je Dado državni tajnik zaista mogu pohvalit apsolutno njegove profesionalne i ljudske kvalitete i siguran sam kada postane gradonačelnik Slavonskog Broda, a to će se dogoditi u nedjelju, da će se svi građani Slavonskog Broda isto tako uvjeriti u što sam se ja već ranije imao prilike uvjeriti”, kaže Josip Aladrović, ministar rada, mirovinskom sustava, obitelji i socijalne politike.

Oba ministra istaknula su i važnost suradnje svih čelnika lokalne samouprave s višim instancama. Upravo suradnju kao ključ uspjeha, prepoznao je i Jelić i obećao da će dobru suradnju sa svim ministarstvima, za dobrobit građana, nastaviti i dalje.  Jelić je zaključio kako je sve što je do sada radio u ministarstvima bilo na dobrobit građana, te da tako planira nastaviti i dalje. 

Zadnje vijesti

Održani 24. po redu Rešetarački susreti pjesnika

Marsonia slavila na gostovanju u Pleternici unatoč igraču manje i ranom vodstvu domaćih

30. obljetnica osnutka 121. brigade HV Nova Gradiška

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni